Zvanični kurs Evra za dan 22.10.20. :: 117.5830 rsd
Tekst objavljen: 24.03.2019 16:04        


Broj potrošača u Srbiji koji koristi "Sa nama na putu" program lojalnosti kompanije NIS prešao je 600.000. Ovaj program koji omogućava sakupljanje bonus poena, a samim tim i ostvarivanje značajnih ušteda prilikom svake kupovine goriva, robe i usluga dostupan je na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama širom Srbije.

600.000 korisnika "Sa nama na putu" kartice lojalnosti

NIS, kao lider na domaćem tržištu naftnih derivata, pokrenuo je 2015. godine "Sa nama na putu" program nagrađivanja lojalnosti kupaca, u cilju unapređenja kvaliteta proizvoda i usluga u okviru najveće maloprodajne mreže naftnih derivata u Srbiji.

Pored osnovnih benefita koje "Sa nama na putu" kartica nudi prilikom svake kupovine na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, u okviru NIS-ovog programa lojalnosti dostupne su i dodatne pogodnosti, veći broj bonus poena na brendirana goriva kao i na određene artikle dopunskog asortimana.

Kako bi zadovoljio zahteve svojih potrošača i opravdao njihovo poverenje, NIS je nastavio sa unapređenjem ponude u okviru "Sa nama na putu" programa lojalnosti, uvođenjem početkom prošle godine, u saradnji sa Sberbank Srbija, dodatne pogodnosti korišćenja platne "Sa nama na putu" kartice lojalnosti koja omogućava plaćanje na odloženo, do 45 dana, goriva i dodatnog asortimana na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji.

Istovremeno, u želji da pogodnost odloženog plaćanja bude dostupna što većem broju korisnika, NIS je pristupanje programu učinio veoma jednostavnim i svi koji to žele mogu da podnesu zahtev za izdavanje kartice na benzinskim stanicama kompanije, dok vlasnici platne "Sa nama na putu" kartice lojalnosti mogu da izvrše i uplatu dugovanja po kartici na određenim NIS Petrol i GAZPROM maloprodajnim objektima, bez odlaska u banku.

Postupak izdavanja "Sa nama na putu" kartice lojalnosti je jednostavan, a više informacija o mehanizmu izdavanja kartice, o samom programu i uštedama koje omogućava, kao i o mogućnostima koje nudi platna "Sa nama na putu" kartica lojalnosti dostupno je na sajtu www.sanamanaputu.rs ili besplatnim pozivom na telefon NIS-ovog kol centra 08 0000 8888.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
kartica lojalnosti kartica potrošači Srbija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana