Tekst objavljen: 01.03.2018 12:00        


Nakon uspešno završenog useljenja prve tri građevinske faze A Bloka, kompletiranje projekta četvrte faze ovog jedinstvenog stambeno-poslovnog kompleksa, još jednom je pomerilo granice moderne gradnje na Novom Beogradu.

4. Faza - A blok

Prateći filozofiju urbanog i udobnog života, četvrta faza projektovana je sa direktnim pristupom iz ulice Jurija Gagarina a budućim stanarima omogućiće da uživaju u posebnoj kombinaciji poslovnih apartmana i stanova, u objektu koji se razlikuje od prethodnih faza po jedinstvenoj strukturalnoj fasadi. Četvrta faza obuhvata prostrano, privatno dvorište na nivou prvog sprata, 15 lokala i podzemne garaže za parkiranje stanara i poslovnih korisnika, uz 30 elektro-priklučaka za punjenje automobla.

Ponuda poslovnih apartmana posebno je pogodna za uspešne kompanije, koje koriste pogodnost jedokratnog povraćaja kompletnog PDV-a od 20% pri kupovini. Po zakonu o PDV-u, član 10, stav 2, tačka 2, ovo se smatra poreski neutralnom transakcijom i ne primenjuje se porez na prenos apsolutnih prava, već PDV, koji se obračunava i automatski odbija.

Uz sve prednosti lokacije, modernog projektovanja i savremene energetski efikasne gradnje poslovne jedinice izdvaja i nezavisni sistem grejanja, uz pomoć najnovije generacije toplotnih pumpi, koje omogućavaju korisnicima potpunu autonomiju po pitanju sezone i dnevnog režima rada, uz moguću uštedu i preko 60% električne energije u odnosu na klasične split sisteme.

Detaljnije informacije za sve klijente i zainteresovana lica dostupne su u predstavništvu DEKA inžinjeringa u Jurija Gagarina br. 20, kao i putem telefona +381 11 407 77 77.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
novi beograd novi stanovi Ablok

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana