Tekst objavljen: 07.08.2013 17:00        


Iako obični smrtnici retko kada imaju priliku da se nađu za upravljačem ovog Bugattija, neki od njih su u mogućnosti da ga isprobaju makar na jedan dan. Međutim, to zadovoljstvo moraju da plate 19.000 evra, koliko košta jednodnevno rentiranje ovog automobila u Britaniji.

Imaš 19.000 evra viška? Iznajmi Bugati na 24 sata

Sa cenom osnovnog modela od preko milion evra, Bugatti Veyron jedan je od najskupljih i najprestižnijih serijskih automobila na svetu. Privilegiju da poseduje i vozi jedan takav superautomobil ima mali broj ljudi.

Britanska kuća Holders Vehicle Contracts omogućila je svima onima koji su spremni da izdvoje 16.500 funti dnevno (oko 19.000 evra), da iznajme jedan od najsnažnijih i najbržih automobila svih vremena. Inače, za istu sumu novca može se kupiti pristojan porodični automobil.

Za one koji bi da Veyron koriste preko celog vikenda, cena se penje na 45.000 funti (52.000 evra).

Pored Bugattija, u ponudi su i drugi čuveni superautomobili, pa tako rentiranje Ferrarija Enzo za jedan dan košta 8.000 funti (9.220 evra), dok cena jednodnevnog iznajmljivanja modela Mercedes-Benz SLR McLaren iznosi "samo" 1.995 funti (2.300 evra).

Osim ova dva automobila, na raspolaganju su još i Rolls-Royce Phantom (uz koji obavezno ide i šofer), Lamborghini Murcielago i Aston Martin V8 Vantage.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
bugati bugatti luksuzni automobili luksuz hedonizam

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana