Tekst objavljen: 14.11.2013 13:15        


Sedma u potpunosti rebrendirana ekspozitura Sberbanke u Srbiji je otvorena danas u Čačku. Valerij Ovsjanikov, Predsednik Izvršnog odbora Sberbanke Srbije je zajedno sa Marijanom Vasilesku, članom Izvršnog odbora zaduženog za poslovanje sa stanovništvom, presecanjem svečane vrpce i zvanično označio početak rada čačanske Sberbank ekspoziture.

Sberbanka Srbije otvorila regionalni centar u Čačku

Valerij Ovsjanikov je rekao da Sberbanka Srbije uspešno posluje u Srbiji već skoro godinu dana i da svoje usluge kreira na fleksibilan način prema aktuelnim potrebama klijenata kako bi oni bili servisirani brzo, efikasno i sa širokom lepezom zanimljivih proizvoda.

„Čačak je administrativni i ekonomski centar Moravičkog okruga, koji je poznat po vrednim ljudima koji ovde žive i rade kao i po svom preduzetničkom duhu i dugoj tradiciji uspešnog poslovanja velikog broja preduzeća sa isto tako velikim brojem zaposlenih građana. Upravo iz tih razloga Čačak je jedan od naših regionalih centara i mi ćemo kao najveća ruska banka pružiti punu podršku svim fizičkim licima kao ii preduzećima koja ovde posluju, kako bi im omogućili da razviju svoje poslovanje u Čačku i ovom regionu. Kao društveno odgovorna kompanija koja vodi računa o lokalnoj zajednici u kojoj posluje i dobrobiti svih građana koji u njoj žive i rade, danas smo Zdravstvenom centru dr Dragiša Mišović u Čačku poklonili određenu količinu nameštaja i nadamo se da će to u određenoj meri unaprediti kvalitet usluga ove institucije”, istakao je Ovsjanikov.

Skupu su prisustvovali Radenko Luković, zamenik gradonačelnika grada Čačka, Vladimir Vlasov, šef ekonomskog odeljenja Ambasade Ruske Federacije u Srbiji, Grigori Černenko, director Sberbanke za poslovanje sa klijentima iz Rusije i ZND, Aleksandar Lesin, ekonomski savetnik trgovinskog predstavništva Ruske Federacije u Srbiji, Aleksandar Branković, savetnik trgovinskog predstavništva Ruske federacije u Srbiji za region zapadnog Balkana, Zvonko Tufegdžić, sekretar Privredne komore za Raški i Moravički okrug, Jelena Čurčić Bošković, direktorka Zdravstvenog centra u Čačku i ugledni privrednici i građani Čačka.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Sberbank Sberbanka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana