Tekst objavljen: 29.12.2014 9:53        


ProCredit banka je danas potpisala ugovor sa kompanijom Asseco o nabavci poslednje generacije bankomata, koji će omogućiti isplatu i uplatu gotovine u dinarima i eurima, kao i obavljanje menjačkih poslova. To je samo početak ulaganja ProCredit banke u ukupnom iznosu od 3 miliona eura u modernizaciju poslovne mreže i najnoviju opremu kojom će u narednom periodu opremiti nove samouslužne zone u okviru svojih ekspozitura.

Novo samouslužno bankarstvo u ProCredit banci

Klijentima će biti na raspolaganju poslednja generacija bankomata za isplatu i uplatu gotovine u dinarima i eurima, kao i za menjačke poslove, zatim depozitni sefovi za uplatu pazara, značajni za preduzetnike, mala i srednja preduzeća, finansijski terminali – za plaćanje komunalnih i ostalih računa, uplate rata kredita i kreditnih kartica, uplate naknada banke, izdavanje različitih potvrda, štampanje izvoda, predaju naloga za prenos, kao i dobijanje korisnih informacija o uslovima i ponudi banke.
Sa novim i modernim konceptom želimo da omogućimo klijentima da svoje poslove u banci obavljaju komforno, brzo i povoljno koristeći savremenu tehnologiju, a da sa druge strane imaju više vremena da razgovaraju sa našim savetnicima kako bi dobili neophodne informacije i savete izjavio je Dejan Janjatović, Član Izvršnog odbora banke.

Samouslužne zone će od marta biti klijentima na raspolaganju 24 sata 7 dana u nedelji na prvim lokacijama u Beogradu, a do kraja godine i na najfrekventnijim lokacijama u čak 18 ekspozitura, odnosno 15 gradova u Srbiji. U okviru samouslužnih zona klijenti će moći da obavljaju preko 90% gotovinskih i bezgotovinskih transakcija veoma brzo i efikasno, bez čekanja u redu, u vreme koje njima odgovara, nezavisno od radnog vremena ekspoziture i uz niže cene za obavljanje transakcija.

Za klijente iz sektora malih i srednjih preduzeća ProCredit banke je ovim povodom pripremila i posednu ponudu u vidu besplatnih Visa biznis kartica, kojima se uvode nove funkcije i širi spektar primene. Tačnije, novim funkcijama ove kartice klijent može da bira da li će ona biti vezana na tekući ili poseban račun, ko će biti ovlašćen od saradnika da je koristi i do kog iznosa. Visa biznis karticom se takođe obezbeđuju uplate i isplate sa bankomata, transakcije u okviru samouslužnih zona, plaćanja, kao i duplo niže provizije i velika fleksibilnost u korišćenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
samouslužno bankarstvo banka procredit bankomati

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana