Tekst objavljen: 12.09.2013 13:37        


Četvrta u potpunosti rebrendirana ekspozitura Sberbanke u Srbiji je otvorena danas u Zemunu.

Sberbank donosi tehnološke promene u bankarskom poslovanju

Presecanjem svečane vrpce od strane Valerija Ovsjanikova, predsednika Izvršnog odbora Sberbanke Srbije, u prisustvu Andreja Hripunova, trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Srbiji i Ivana Gorbunova, savetnika u ruskoj ambasadi u Srbiji, zvanično je označen početak rada zemunske ekspoziture Sberbanke.

Predsednik Izvršnog odbora Sberbank Srbije, g. Ovsjanikov je rekao da Sberbanka nastavlja sa procesom transformacije u Srbiji sa ciljem da postane inovator i dolazeći lider u srpskom bankarstvu.

"U budućnosti, Sberbank Srbija će koristiti tehnološka dostignuća i iskustva Sberbank Rusije kao i inovativna rešenja za razvoj proizvoda. U poslovanju sa stanovništvom, banka će se fokusirati na najmodernije usluge klijentima i atraktivne proizvode. Osećamo da je pravo vreme za početak tehnoloških promena u našim ekspoziturama i poslovnim procesima, proizvodima, uslugama, itd., koji će omogućiti našim korisnicima da budu servisirani brzo, efikasno sa širokom lepezom zanimljivih proizvoda. U poslovanju sa privredom, prvenstveno ćemo se usredsrediti na mala i srednja poduzeća, kao i na kompanije koje se bave međunarodnim poslovanjem ", istakao je g. Ovsjanikov.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana