Tekst objavljen: 11.06.2013 14:43        


Sberbank Srbija u skladu sa svojom poslovnom politikom inovativnog pristupa bankarskom poslovanju i kreiranju novih bankarskih proizvoda, u svoju široku ponudu depozitnih proizvoda uključuje i nove načine štednje. 

Pripis kamate na štednju u rubljama svako jutro

Predlog Sberbanke svim klijentima kojima je fleksibilnost i dostupnost novca na prvom mestu, je Dobro Jutro račun, jedinstveni (online-overnight) bankarski štedni proizvod Sberbanke sa kojim zarađujete svakog dana.

Od danas, sva fizička i pravna lica pored Dobro jutro računa u EUR, RSD, USD, mogu da otvore takav račun i u rubljama. Kamata se pripisuje svako jutro, tako da korisnici ovakvih računa mogu svakodnevno uvećati svoj budžet. Računi ostaju aktivni i posle povlačenja sredstava, za sledeće dnevne cikluse oročenja, tako da je dolazak u ekspozituru potreban samo kod inicijalnog otvaranja računa.

Ne postoji vremensko ograničenje za korišćenje ovih računa, za prenos novca sa Dobro Jutro računa na redovan tekući/devizni račun banka ne naplaćuje proviziju i obrnuto. Slobodni ste da sami organizujete dinamiku prenosa novca sa Dobro Jutro računa na tekući/devizni račun i obrnuto.

Minimalni iznos novca koji trebate imati na računu je EUR 66, RSD 23, USD 100 ili RUB 110 kako bi Vam se kamata dnevno pripisivala na račun. Osnovna prednost Dobro Jutro računa jeste u stalnoj raspoloživosti Vaših sredstava koja po želji prebacujete i povlačite sa Dobro Jutro računa posredstvom svog e-banking naloga, kao i dnevnoj isplati i raspoloživosti kamate.

Sve informacije na: http://www.sberbank.rs/strana/4441/dobro-jutro-stednja

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Sberbank Sberbanka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana