Tekst objavljen: 10.09.2013 14:58        


Koliko puta vam se dešavalo da čuvate stvari koje više nisu potrebne? Staru garderobu, nameštaj koji više ne odgovara stanu u podrumu, voćnu salatu od juče u frižideru? I sve to pod izgovorom „Da se ne baci“?

Da se ne baci: Nova ponuda Štedljivog kredita Eurobank

Došlo je vreme da napravite „generalku“! Umesto da štedite na onome na čemu ne treba štedeti, Eurobank Vam nudi mogućnost uštede na pravim stvarim.

Zahvaljujući Štedljivom refinansirajućem kreditu, bićete u prilici da vaše finansijske obaveze, koje uključuju kredite, kreditne kartice i dozvoljeni minus, otplaćujete na jednostavan i ekonomičan način. Štedljivi kredit omogućava smanjenje mesečnih troškova, objedinjavanjem svih dugovanja u samo jednu ratu - i do upola manju.

Na ovaj način, bićete u prilici da dodatni novac upotrebite pametnije i da ne štedite na životnim stvarima i situacijama gde ne treba štedeti.

Specijalna ponuda Eurobank – „Da se ne baci“ će u narednom periodu nove klijente Banke nagraditi štedljivim refinansirajućim kreditom u dinarima bez troška obrade i sa nižom kamatnom stopom ukoliko se podnese zahtev za kredit do 15. novembra.

Svi zainteresovani građani savete i druge informacije u vezi sa ovom ponudom mogu dobiti u bilo kojoj od preko 100 Eurobank ekspozitura širom Srbije, ili besplatnim pozivom na korisnički servis EuroPHONE 0800 1111 44.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana