Tekst objavljen: 22.05.2013 13:51        


Zaposleni Alpha Bank će u nedelju 26. maja od 11h sprovesti uništavanje ambrozije u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Osnovna ideja ovogodišnje akcije je da se ublaži negativan uticaj koji ambrozija ima na veliki broj građana.

Alpha Bank organizuje uništavanje ambrozije

I ove godine, rukovodeći se načelima i tradicijom volonterizma, Alpha Bank sa svojim zaposlenima organizuje sada već tradicionalni Dan dobrovoljaca. Naime, od 2009. godine, zaposleni Alpha Bank ujedinjeni u ideji i delovanju na polju društveno odgovornog poslovanja, organizuju akciju kojom pokušavaju da promene, unaprede i ulepšaju svet u kome živimo.

Ovogodišnji, peti po redu Dan dobrovoljaca, posvećen je zdravlju, odnosno preventivi i smanjenju tegoba koje se javljaju kao posledica alergije izazvane ambrozijom kod sve većeg broja naših građana.

Nekoliko stotina dobrovoljaca Alpha Bank će ovog nedeljnog popodneva u Beogradu, Novom Sadu i Nišu svoja formalna odela zameniti radničkim uniformama kako bi ujedinjeni, zajedno, učinili okruženje u pomenutim gradovima lepšim i prijatnijim mestom za život. Ovu akciju podržao je i Gradski sekretarijat za zaštitu životne sredine, kao i Kancelarija za mlade.

Pozivamo Vas da se pridružite Danu dobrovoljaca u Beogradu, na jednoj od četiri lokacije: Palilula, Čukarica, Zemun i Blokovi 44 i 45, odnosno u Novom Sadu u naselju Bistrica ili u Nišu na Gabrovačkom putu, od 11h, kako bismo svi zajedno proveli jedan lep i društveno koristan dan, jer naša dobra volja i malo odvojenog vremena može zaista puno da doprinese lakšem i ugodnijem životu naših sugrađana ovog proleća i leta.

Dan dobrovoljaca se i ove godine obeležava kao internacionalni dan na nivou Alpha Bank Grupe, kada zaposleni iz Grčke, Kipra, Rumunije, Makedonije, Ukrajine, Bugarske i Albanije ujedinjenom akcijom rešavaju neki od problema lokalne zajednice.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Alpha bank

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana