Tekst objavljen: 13.06.2019 9:00        


Vreme je jedna od onih stvari koje ne možemo da platimo, niti da vratimo unazad, pa zato treba pametno da koristimo svaki trenutak na pravi način. Ako se fokusiramo na stvari sa kojima osećamo povezanost i vreme posvetimo odabranim ciljevima, osetićemo se ispunjenim i imaćemo energije za sve što želimo da postignemo.

Vreme je novac - stara izreka koja i danas vredi para

Pročitajte pet saveta koji vam mogu pomoći da unapredite kvalitet života.

Otputujte na neko egzotično mesto

Čuveni marokanski berber, putnik i istraživač Ibn Batuta rekao je jednom prilikom da putovanje čoveka najpre ostavi bez reči, a potom pretvori u pripovedača. Zamisliste da imate na raspolaganju ogromnu kuću sa prelepim dvorištem, a vi nikada ne izađete iz spavaće sobe. Upravo takav osećaj stvarate sami sebi ako se ne odvažite da krenete u avanturu i otkrijete neki novi svet. Posetite neko egzotično mesto, upoznajte različite kulture, ljude i običaje, doživite nezaboravno iskustvo putovanja i imaćete priliku da ispričate svoju novu priču.

Postanite IT stručnjak

Informacione tehnologije odavno su postale naša svakodnevica, virtuelni svet sve više postaje realnost, a vodeće kompanije u svim industrijama prosto vape za stručnjacima iz ove oblasti. Zašto i vi ne biste uložili u svoje obrazovanje i stvorili sebi mogućnost za početak perspektivne karijere? Ako ste spremni da odvojite godinu dana za školovanje i na taj način investirate u svoje znanje, vrata ka odlično plaćenom poslu u IT sektoru širom su vam otvorena.

Kupite automobil

Razmišljate o kupovini novog automobila? Razmislite dobro, jer je to osetljiva finansijska odluka. Već nakon godinu dana, vaš automobil vredi i do 30 odsto manje u odnosu na početnu cenu, a za pet godina pad vrednosti iznosi neverovatnih 60 odsto. Umesto toga, opredelite se za neki jeftiniji polovan automobil, možda i malo stariji, ali koji je i dalje u dobrom stanju. Četiri točka su vam potrebna da vas odvezu na željenu destinaciju, a razliku u novcu između kupovine novog i polovnog vozila možete da iskoristite da sebi ispunite još neku želju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Nabavite čamac

Stara je izreka da najveće zadovoljstvo pruža uživanje u malim stvarima, koje vas lako mogu učiniti srećnim i podariti vam osmeh na licu. Sa toplim sunčanim danima, ljubitelji čamaca i reka svaki slobodan trenutak koriste da pobegnu od svakodnevne gradske vreve. Boravak na čamcu je idealan vid opuštanja tokom lepih dana, bilo da idete u ribolov, na porodični izlet ili se na reci družite sa prijateljima. I ne zaboravite, ribolov i aktivnosti na vodi su više od sporta i zabave - to je način života i strast koja vas pokreće.

Renovirajte stan

Leto je pred nama i donosi ogromnu pozitivnu energiju koju možete da iskoristite da unesete promene i u svoj životni prostor. Pravo je vreme da razmislite o novom enterijeru svog doma. Pronađite ideje oko sebe, saznajte koji su to najnoviji svetski trendovi u unutrašnjem dizajnu i nemojte se zadržati samo na krečenju zidova.
Neki novi komad nameštaja ili drugačiji raspored zasigurno će uneti svežinu u vaš dom, a što se tiče dizajna, izbora boja i materijala postoji mnoštvo opcija za koje biste mogli da se odlučite. Sve su ovo zamisli koje vam se na prvi pogled mogu učiniti nedostižnim, ali zapravo su prilično lako ostvarljive.

Potrebno je da uložite tri glavna sastojka - vreme, trud i novac. Prva dva zavise samo od vas, a za treći možete da iskoristite pomoć Addiko banke.

Uz Blic keš kredit Addiko banke i iznosa do 600.000 dinara, možete uneti pozitivnu promenu u svoj život. Blic keš kredit se dobija brzo i jednostavno, a mesečna rata je fiksna tokom čitavog perioda otplate - do 60 meseci. Prenos zarade nije obavezan. Posetite najbližu poslovnicu Addiko banke i postanite svoja najbolja investicija.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
saveti blic keš kredit Addiko banka pr sadržaj vreme je novac

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana