Tekst objavljen: 06.06.2019 13:40        


Bendžamin Frenklin je jednom prilikom izjavio da investicija u obrazovanje plaća najbolju kamatu. Dvesta godina kasnije, ova izjava se i dalje koristi i u praksi važi više nego ikada. Svedoci smo dinamičnih globalnih promena u poslovnom i privatnom životu koje čine da uobičajeni generacijski jaz sve brže raste. Naši stariji ne razumeju iz kog razloga sedimo po ceo dan za kompjuterima, a pogotovo ne način na koji zarađujemo za život.

Uložite u svoje obrazovanje za novi stil života

Transformacija je vidljiva u svim oblastima i zahvata ne samo komunikaciju, obrazovanje, putovanja, poslovne procese već i način razmišljanja. Prisustvo informacionih tehnologija na svakom koraku proizvelo je duboke promene i u navikama potrošača, kojima virtuelni svet postaje realnost, a vodeće kompanije u svim industrijama nadmeću se u inovacijama.

Strategija prilagođavanja u okviru napredne tehnološke infrastrukture je neophodna svakom savremenom stručnjaku kako bi se pozicionirao na prostranom polju digitalnog sveta. I dalje ima onih koji se drže uverenja svojih roditelja i maštaju o sigurnoj budućnosti jednom kada završe školovanje i nađu posao, misleći da i danas važe pravila koja su nekada vladala svetom, ali veći deo mladih prihvata promene i hvata korak sa njima. Era upotrebe novih tehnologija i digitalnog obrazovanja je odavno počela i mnogi su ulaganjem u sebe na ovom području uspeli da obezbede lep i komforan život.

Zašto i vi ne biste bili među onima koji prate savremene trendove i traže u njima svoje mesto? Promena je neophodan proces za svakog pojedinca i vreme je da ozbiljnije zavirite u sve tajne novih tehnologija kako biste sopstvenim radom i trudom stvorili život koji priželjkujete. Edukacija koja će vam pružiti ulaznicu za relativno novo polje poslovnog sveta otvara mogućnosti i na svetskoj mapi, a ono što je potrebno jeste da pronađete najbolji izvor za ovu vrstu obrazovanja i pametno usmerite svoj trud i vreme ka tom cilju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Kompjutere i mobilne telefone danas koriste gotovo svi, podjednako na poslovnom i na privatnom planu, ali ako želite da budete među onima kojima laptop, smešten u rancu, predstavlja glavni alat za snalaženje u životu, učinite i korak dalje od ostalih.

Uložite u svoje obrazovanje uz Blic keš kredit ponudu Addiko banke i svoju budućnosti obezbedite na način koji vama odgovara, po vašim pravilima. Iznos kredita je od 600.000 dinara, ako novac strateški usmerite ka sopstvenom usavršavanju, može vam zaista promeniti dalji tok života. Blic keš kredit se dobija brzo i lako, a mesečna rata je fiksna tokom celog perioda otplate, nije obavezan prenos zarade.. Okrenite novi list, posetite najbližu poslovnicu Addiko banke i postanite svoja najbolja investicija.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Bendžamin Frenklin Addiko banka blic keš kredit keš kredit pr sadržaj obrazovanje stil života

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana