Tekst objavljen: 10.03.2021 15:25        


Treći po redu BIZIT seminar o razvoju i nasleđivanju privatnih i porodičnih kompanija će biti održan 21. aprila u Klubu poslanika, uz interaktivni online prenos u realnom vremenu. Pridružite se i ispratite ovaj jedinstveni poslovni događaj, koji se organizuje u saradnji sa Adižes institutom i Borisom Vukićem

Treći BIZIT seminar: Iskrene priče o (ne)uspehu

Od približno 2,9 miliona zaposlenih u Srbiji, 63,7% radi u privatnom sektoru. Nema sumnje da su privatne i porodične kompanije vrlo važan, neizbežan i uticajan privredni faktor naše zemlje. Zbog njihovog uticaja na nacionalne ekonomije, u mnogim razvijenim zemljama se sve više govori o potrebi za kreiranjem i implementacijom adekvatnih programa i instrumenata ekonomske politike koji prepoznaju specifičnosti privatnih kompanija. U Srbiji i zemljama regiona razvoj preduzetništva nije prepoznat kao prioritet, pa naše vlade još nisu u potpunosti pravno uredile poslovanje privatnih i porodičnih kompanija. Mnogo je pitanja na koja ne postoje instutucionalni odgovori. I baš zato ima mnogo razloga za još jedan BIZIT seminar o upravljanju, razvoju i nasleđivanju privatnih kompanija. Naslov trećeg BIZIT seminara iz ovog serijala je „Iskrene priče o (ne)uspehu“.

Sa učesnicima ćemo podeliti priče uspešnih osnivača koji i danas vode svoje kompanije, uspešnih naslednika druge i treće generacije koji su nastavili tradiciju, kao i uspešnih menadžera u kompanijama koje su se hrabro odlučile da upravljanje povere osobi van naslednog reda. Neko će reći da istorija preduzetništva u svetu predstavlja priču o propalim firmama – milioni su nestali! Da bismo na pravi način prišli problematici preduzetništva i pronašli način da sačuvamo svoje kompanije za buduće generacije, BIZIT seminar će pružiti odgovore na najvažnija pitanja s kojima se firme danas susreću, saznaćemo koliko trnja treba da se pregazi i prepreka da se prevaziđe da bi se stiglo do zvezda - uspešnog privatnog biznisa. BIZIT seminar će zbog trenutne epidemiološke situacije biti održan u dva paralelna formata – uživo i online.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

U Klubu poslanika će uživo biti prisutno onoliko publike koliko dozvole mere zdravstvene bezbednosti. Za online praćenje broj učesnika nije ograničen i za njih će biti organizovan interaktivni video-prenos u realnom vremenu. Samo registrovani učesnici će moći da prate online seminar i biće u mogućnosti da tokom prezentacija i posle njih, kroz chat servise, postavljaju pitanja predavačima, ravnopravno s publikom prisutnom u Klubu poslanika.Program seminara biće dostupan za gledanje samo u realnom vremenu i neće biti objavljen na streaming platformama, ali će svi registrovani učesnici imati priliku da preuzmu prezentacije govornika i da sa njima ostvare direktnu komunikaciju - kažu iz organizacije BIZIT-a.

Ukoliko želite da se budete učesnik BIZIT seminara, to možete da postanete prijavom na prethodni link.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
bizit online bizit konferencija iskrene priče o (ne)uspehu bizit 2021

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana