Tekst objavljen: 06.12.2019 14:55        


Polako rezimiramo godinu koju ostavljamo za sobom, ali i pravimo planove i nova velika obećanja koja u ovim trenucima dajemo sebi samima. Obično se novogodišnje odluke donose u prvim danima januara, ali ove godine „obrnite igricu“ pa spremni uđite u 2020. i postanite sopstvena verzija 2.0

Stiže Nova godina – postanite nova verzija sebe

Poklonite svojim najdražima stvari o kojima dugo maštaju

Koliko god godina da imamo, novogodišnjim poklonima se svi raduju. Ne moraju to uvek biti velike stvari, mali znaci pažnje su često dovoljni, jer dosta novca treba izdvojiti i za provod, bogatu trpezu, novi komad svečane garderobe i druge sitnice. Ali, možda baš sada želite da obradujete sebe i svoje najdraže nečim što će zapamtiti, da obeležite ulazak u simbolično zaokruženu 2020. godinu. Novi pametni telefon, gejming oprema, laptop, televizor – za svakog člana porodice našlo bi se nešto o čemu mašta – ali kada se sve stavi na spisak, shvatate da ovu pozamašnu sumu retko ko ima spremnu „na gomili“.

Isplanirajte zimovanje iz snova

Ako ste do sada navikli da svu energiju i novac ulažete da isplanirate letnje odmore, a taj provod vam zatim bude „hrana za dušu“ tokom cele godine, pravi je trenutak da promenite navike i otkrijete čari zimskog provoda – možda baš u vama „čuči“ skriveni talenat za skijanje ili bord, a svakako će vam prijati kuvano vino i krofne na stazi uz veselo društvo. Pronađite opremu za skijanje po svojoj meri i odaberite zimski aranžman o kojem ste do sada sanjali. Kopaonik je uvek dobar izbor i za zagrižene skijaše i za porodični odmor na snegu, ali zimske čarolije nude i poznati ski centri u Sloveniji, Italiji, Francuskoj…ništa nije tako daleko ako izvučete „keca iz rukava“.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Uredite dom po svojoj meri

Da biste zaokružili spisak velikih odluka i potpuno „renovirani“ ušli u Novu godinu, prenesite dobro raspoloženje i na svoj dom. Uredite svoj kutak onako kako ste oduvek maštali i na taj način ćete uživanje tokom praznika i dobre vibracije preneti na celu narednu godinu. Možda će vam dobro doći i par saveta stručnjaka za feng šui kako bi energija novca brže prostrujala kroz vaš dom – koristite žive boje poput zelene i ljubičaste u onim delovima gde se najviše bavite finansijskim pitanjima, zatim pažljivo rukujte novcem i uredno slažite sve priznanice i račune u fioci komode ili pisaćeg stola, a na kraju – svakog dana u svojoj omiljenoj fotelji posvetite nekoliko trenutaka vremena da napravite plan o tome kako ćete novac pametno upotrebiti.

Da bi se ova godina zaista razlikovala od svih prethodnih, Addiko banka je pripremila specijalnu ponudu. Ako ste spremni za velike planove, do kraja godine možete podići keš kredit u iznosu od 400.000 do 600.000 dinara, bez troškova obrade i otplaćivati ga narednih 95 meseci, uz ratu od svega 7000 dinara mesečno. Zakoračite sa velikim osmehom u 2020. godinu.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
keš krediti Addiko banka pr sadržaj addiko keš krediti

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana