Tekst objavljen: 01.11.2020 9:00        


Air Srbija pokreće veb-stranicu posvećenu promociji Srbije

Srbija ima sve

U saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije, nacionalna avio-kompanija Air Srbija pokrenula je specijalno kreiranu stranicu u okviru svog veb-sajta posvećenu promociji naše zemlje i njene turističke ponude. Stranica pod nazivom „Srbija ima sve“ namenjena je, pre svega, onima koji do sada nisu posetili Srbiju ili su bili samo u prolazu kroz prestonicu, bez napuštanja aerodroma Nikola Tesla. Imajući u vidu bogate potencijale Srbije i veliki broj putnika koji sleće u Beograd, a da ne zakorači njegovim ulicama i ne poseti nijedan lokalitet naše zemlje, Er Srbija je lansirala stranicu sa tri odvojena pravca promocije domaćih lepota i znamenitosti.

"Kao nacionalna avio-kompanija i ponosni ambasador našeg brenda u svetu, želimo da predstavimo Srbiju u najboljem svetlu i to na našem sajtu, tako da putnici ne moraju da tragaju za informacijama i preporukama na nekom drugom mestu. Potrebe putnika i njihov komfor pri planiranju putovanja predstavljaju naše prioritete, pa nam je cilj da im ponudimo više od avio-karte i prevoza – sveobuhvatno i nezaboravno iskustvo boravka u Srbiji. Trudićemo se zajedno sa našim partnerom, Turističkom organizacijom Srbije, da uvek budemo aktuelni i promovišemo isključivo proverene lokalitete. Srbija obiluje kulturno-istorijskim spomenicima i prirodnim bogatstvima koje treba približiti svima koji planiraju da je posete ili se nađu u prolazu bez unapred pripremljenog plana," izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Srbije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Stranica nudi tri posebne rubrike, kreirane u skladu sa interesovanjima i preferencijama putnika.Avanturistima će se najviše svideti rubrika „Otkrijte“ koja pruža informacije o različitim lokalitetima, nalazištima, iskopinama i istorijskim rutama Srbije. Ljubitelji prirode i gastronomije sigurno će najčešće istraživati rubriku „Organsko“ koja otkriva mesta divlje i zaštićene prirode, bogata lepotom i biodiverzitetom. U planu je i promocija organskih prehrambenih proizvoda, kao i više sadržaja na temu proizvodnje voća, povrća i vina. Za putnike koji imaju na raspolaganju samo malo vremena do sledećeg leta iz Beograda, kreirana je rubrika „Na vrelom asfaltu“ u okviru koje mogu pronaći preporuke atraktivnih lokacija za kratke turističke rute, u krugu do 100 km udaljenosti od prestonice, kao i u samom gradu.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
srbija ima sve pr sadržaj Air Serbia turizam

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana