Tekst objavljen: 20.11.2020 14:00        


U novembru počinje izgradnja još jednog izuzetnog projekta poslovne arhitekture u Ulici kneza Miloša, pod nazivom Skyline Omnia, koji će se nalaziti u okviru modernog stambeno-poslovnog kompleksa Skyline Belgrade

Skyline Omnia: Počinje izgradnja nove poslovne kule u Beogradu

Investitor projekta, AFI Europe Serbia, ističe da će ova funkcionalna biznis kula, čija je vrednost 73 miliona evra, predstavljati jedan od simbola prestonice.

Skyline Omnia će imati 31 sprat, i sa ukupnom visinom od 132 metra prostiraće se na skoro 40.000 m2. U ovoj poslovnoj kuli neće biti čekanja na liftove, budući da je po projektu predviđeno čak 11 brzih liftova za zaposlene i posetioce. Zakupcima će biti obezbeđena maksimalna fleksibilnost, jer će postojati mogućnost da svaki sprat bude podeljen prema njihovim zahtevima i potrebama. Površine prostora za izdavanje, od 250 m2 do 920 m2 po spratu, omogućavaće da se svaka delatnost organizuje na optimalan način. Ova savremena zgrada predstavljaće primer upotrebe opreme visoke tehnologije, a svojom sofisticiranom telekomunikacionom opremom ispunjavaće LEED Gold standard.

Nedostatak parking mesta u centru Beograda jedan je od važnih problema poslovnog sveta, ali korisnici poslovne kule Skyline Omnia neće morati da brinu o tome, jer će na raspolaganju imati 479 garažnih parking mesta, što je u ovom delu grada izuzetna prednost. Prizemlje je predviđeno za maloprodajne lokale, a svaki peti sprat imaće terasu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ovako koncipirana i arhitektonski impresivna zgrada na prestižnoj lokaciji, predstavljaće pravi izbor za kompanije kojima je neophodno prvoklasno, kvalitetno i inspirativno radno okruženje. Ekskluzivni zastupnik za izdavanje ove jedinstvene poslovne kule je CBS International, vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji, koja je deo Cushman & Wakefield grupe.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
pr sadržaj belgrade skyline skyline skyline omnia

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana