Tekst objavljen: 11.05.2021 13:55        


Sve na jednom mestu i to u centralnom delu Knez Mihajlove

Silver Dok – novi koncept menjačnica u centru grada



Od nedavno se u Knez Mihajlovoj 30 nalazi menjačnica Silver Dok. Možda ćete pomisliti „menjačnica kao i svaka druga“, ali to bi bila greška. Jer, ova menjačnica među prvima u Srbiji nudi novi koncept kada su u pitanju sve vrste transakcija – bilo da je u pitanju klasični novac, plemeniti metali pa i vredni predmeti.



Pored uvođenja novih trendova u svoje poslovanje, Silver Dok menjačnica je ostala otvorena i za tradicionalne vidove poslovanja. Uz menjačnicu i platni promet, Silver Dok nudi i otkup zlata, poslove zalagaonice kao i prodaju investicionog zlata. U ponudi su zlatne pločice čuvenog nemačkog brenda Heraeus, pločice iz cele Evrope od gram, gram i po i pet grama, kao i drugi vidovi zlata.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE



Još jedna zanimljiva novina je i mogućnost potpuno besplatnog postavljanja oglasa na samom sajtu i mogućnost oglašavanja vrednih predmeta za prodaju, kao što su umetničke slike, ordenje, ikone i ostale vrste umetnine. Tvorci ovog koncepta su želeli da na jednom mestu stvore zajednicu koja će okupljati ljubitelji umetnina i vrednih stvari i gde će oni brzo i lako moći da dogovore nove poslove, ali i budu u toku sa aktulenim kretanjima na tržištu.

Zbog svega ovoga, Silver Dok pretenduje da zauzme jedno od ključnih mesta u menjačkim poslovima u Srbiji, a o sve što vas dodatno zanima o njima možete pronaći na ovom linku.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
platni promet otkup zlata knez mihajlova menjačnice heraeus zlatne pločice antikviteti silver dok

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana