Tekst objavljen: 21.11.2019 12:55        


Sberbank Srbija nastavila je uspešnu saradnju sa emisijom „S Tamarom u akciji“. Na ovaj način Sberbank je još jednom dokazala svoju posvećenost ulaganju u dobrobit zajednice u okviru koje posluje

Sberbank Srbija i ove sezone s Tamarom u akciji

„Veoma mi je drago što smo nastavili saradnju sa emisijom „S Tamarom u akciji“ i tokom jesenje sezone. Sberbank Srbija je društveno odgovorna kompanija koja je u proteklih sedam godina, koliko posluje na sprskom tržištu, dokazala je da su projekti društveno – korporativnog poslovanja naš imperativ. Zadovoljstvo mi je i što ćemo i u narednom periodu, zajedno s ekipom ove emisije, zajedničkim snagama nastaviti da radimo na unapređenju kvaliteta života porodice širom Srbije.“ - izjavio je Aleksandar Milić, direktor službe za marketing i komunikacije i prigovore klijenata u Sberbank Srbija.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

“Uvek smatram pravim uspehom emisije i naših ciljeva, kada sponzori ostaju sa nama više sezona. Naše akcije usmerene su prema trećim licima, bez ikakvih ličnih interesa. To prepoznaju gledaoci, javnost i društveno odgovorne kompanije sa kojima uspešno sarađujemo nekoliko godina. Tom našem dobrom timu, priključila se i Sberbanka na obostrano zadovoljstvo. Zahvaljujući njihovom angažovanju još 10 porodica iz centralne Srbije imaće, osim renoviranog doma i uvećan kućni budžet. Tim porodicama je svaka pomoć od izuzetnog značaja. Pored porodica, Sberbank se priključila i našim specijalnim akcijama, kojih u ovoj sezoni imamo dve, pomažemo zajedno dve osnovne škole kod Pirota i Vranja. Zahvaljujući donaciji Sberbanke, škole će imati nove sportske rekvizite. Ja se nadam da ćemo zajednički interes imati i u budućnosti.”, dodala je Tamara Grujić.

Da podsetimo, zahvaljujući nesebničnom zalaganju Tamare Grujić i finansijskoj podršci Sberbanke, samo tokom ove dve sezone koliko je emitovano u 2019. godini, 20 porodica dobilo je priliku za novi početak u mnogo boljim uslovima za život.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
pr sadržaj Sberbank Sberbank Srbija sa tamarom u akciji

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana