Tekst objavljen: 31.03.2021 15:10        


Nastavljajući odličnu inicijativu iz prethodnih godina, Sberbank Srbija je tokom marta organizovala još jednu ekološku akciju pod simboličnim nazivom “Očistimo priobalje Beograda” i tokom ove akcije prikupila i uklonila više od 700 kilograma otpada, uključujući veliki broj plastičnih flaša i limenki

Sberbank ekološka akcija „Očistimo priobalje Beograda“ nastavlja se  i u 2021. godini

Kao i ranijih godina, akcija „Očistimo priobalje Beograda“ je i ovoga puta trajala nekoliko dana, a osim obala Savskog i Dunavskog keja, gde se zbog splavova rečni otpad skuplja u najvećoj meri, ovom ekološkom akcijom obuhvaćeni su i različiti delovi Košutnjaka.

- Reč je o već tradicionalnoj aktivnosti Sberbank Srbija i drago nam je da nas je vreme još jednom poslužilo i omogućilo nam da u nekoliko dana očistimo veliki deo Savskog i Dunavskog keja. Sa ovakvim inicijativama je važno da svi zajedno nastavimo i u narednom periodu, jer je početak proleća period kada se duž obala u Beogradu, ali i u drugim gradovima Srbije skuplja najviše plastičnih flaša, kesa i drugog smeća. Sberbank Srbija je stalno posvećena brojnim ekološkim inicijativama, jer smo svi svesni svoje odgovornosti prema sredini u kojoj živimo. Ujedno svojim primerom želimo da ohrabrimo i sve druge kompanije u Srbiji da nam se pridruže ili da same iniciraju slične aktivnosti u svom okruženju – istakla je Marijana Vasilescu, predsednica Izvršnog odbora Sberbank Srbija.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Podsećanja radi, tokom prošlogodišnje akcije Sberbank je organizovala čišćenje rukavca kod Ade Ciganlije, kao i poteze duž Dunavskog i Savskog keja. Tom prilikom je prikupljeno 620 kilograma otpada, koji je kasnije prosleđen na dalju reciklažu. Na isti način je tretiran i sav otpad koji je prikupljen u okviru ovogodišnje akcije „Očistimo priobalje Beograda“.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Sberbank Srbija ekologija 2021 očistimo priobalje Beograda pr sadržaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana