Tekst objavljen: 16.09.2019 13:45        


Pod sloganom “Od Davosa do Beograda” na Balkan Biznis Forumu 2019 pričaćemo o TRANSFORMACIJI – Budućnosti liderstva i rastu.Ovog puta u goste nam dolazi Herminia Ibarra, članica ekspertske mreže Svetskog ekonomskog foruma u Davosu, i profesor na Londonskoj školi biznisa i Univerzitetu Harvard, za čija predavanja se u Londonu uvek traži karta više

OD DAVOSA DO BEOGRADA: Balkan Biznis Forum, poslovni događaj godine!

Kao jedna od najuticanjijih mislilaca menadžmenta i liderstva današnjice, prof. Ibarra će na Forumu imati autorsku radionicu o promeni prakse u modernom liderstvu. Sa nama će podeliti ogromno iskustvo koje je stekla kroz konsultovanje međunarodnih kompanija širom sveta. Odbacujući standardne smernice za razvoj liderstva, pokazaće nam koji su najefikasniji načini za promenu.

Izvršni direktori, poslovni rukovodioci, menadžeri i preduzetnici, ovo je mnogo više od obične poslovne konferencije!

Balkan Biznis Forum tradicionalno okuplja donosioce odluka, generalne direktore, top menadžment kompanija, HR i L&D menadžere, menadžere prodaje i marketinga, kao i vlasnike biznisa sa celog Balkana.

Snažni timovi sa visokom motivacijom postižu najbolje rezultate. Zbog toga mnogi naši klijenti dovode ceo svoj menadžerski tim na naše događaje. Kada naučite nešto zajedno i imate zajedničko razumevanje budućih izazova i mogućnosti, možete stvorit ibolju budućnost za svoju kompaniju. Kompanija ne može da raste ako njeni lideri ne rastu.

Već treći put zaredom Balkan Biznis Forum je posvećen preduzetništvu, marketingu, kreativnosti i inovativnom razmišljanju. Ono što naše konferencije čini tako izuzetnim je naša jedinstvena kombinacija ljudi, iskustva, atmosphere i znanja. Na našim konferencijama, predavači su najistaknutiji svetski poslovni stručnjaci, lideri, mislioci, istraživači i uticajni ljudi. Sve je počelo inicijativom koja bi ponudila nešto više od tradicionalnog tipa poslovnih i marketinških konferencija i događaja. Cilj je bio jasan – obezbediti stimulaciju i alate koji bi pomoglipreduzetnicima i menadžerima u regionu da usvoje u svetu aktuelne metodologije rada i savremene načine razmišljanja.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Balkan Biznis Forum je jedan od najatraktivnijih poslovnih događaja u region i šire. Posebnu pažnju posvećujemo svakom detalju i nastojimo da Balkan Biznis Forum ponudi nezaboravno iskustvo koje vas pokreće na akciju, motiviše da mislite drugačije, ostavlja vas nadahnutim.

Uz edukativne radionice, uživajte u druženju, networkingu, razmeni ideja, inspiraciji i motivaciji. Možda vašu sledeću veliku ideju ili poslovni kontakt pronađete upravo na Balkan Biznis Forumu 2019.

Pridružite nam se 07. novembra, od 09 do 17 časova u Kombank Dvorani, nekadašnjem Domu Sindikata.

Ulaznice možete kupiti već danas na www.bbforum.rs vebsajtu ili na biletarnici Kombank Dvorane.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
balkan biznis forum balkan biznis forum 2019 od beograda do davosa ekonomija pr sadržaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana