Tekst objavljen: 23.10.2019 15:50        


Ako uzmete keš kredit u Addiko banci, čeka vas pametni telefon

Novitet na tržištu – ne propustite Crveni petak

Addiko banka, kao jedan od predvodnika inovacija na bankarskom tržištu, prvi put u Srbiji predstavlja akciju „Red Friday“. Ovog petka, 25.oktobra, one klijente banke koji uzmu keš kredit u iznosu većem od 600.000 dinara čeka pametni telefon.

Red Friday predstavlja novinu na bankarskom tržištu Srbije i čini naše kreditne proizvode još atraktivnijim. Prateći nastojanje da izađemo u susret potrebama klijenata, ovim putem želimo da pokažemo da to zaista i mislimo“, izjavio je Nebojša Pantelić, član Izvršnog odbora Addiko banke. „Već smo prepoznati prema kvalitetu korisničkog iskustva, kao i kada su u pitanju naše m-banking i e-banking aplikacije. Novi klijenti će odmah imati mogućnost da se u to uvere, ako preuzmu naše aplikacije na telefonu koji ih čeka nakon uzimanja kredita. Na taj način će sebi dodatno olakšati svakodnevno upravljanje svojim novcem“, rekao je Nebojša Pantelić.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

U okviru akcije „Red Friday“, 25. oktobra u svakoj ekspozituri Addiko banke pametni telefon je spreman za klijenta koji uzme gotovinski kredit u iznosu većem od 600.000 dinara. Ukoliko je u pitanju postojeći klijent, trebalo bi da se refinansira obaveza uz dodatni keš u iznosu preko 600 hiljada dinara. Naravno, kao što su klijenti već navikli, sve to se može obaviti za manje od 30 minuta. Odobren u najkraćem roku i uz minimalnu dokumentaciju, Addiko kredit „2 u 1“ je dinarski gotovinski kredit, u okviru koga možete i da refinansirate deo obaveza.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
crveni petak Addiko banka pr sadržaj promocija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana