Tekst objavljen: 25.03.2021 14:55        


Addiko banka, kao lider u digitalizaciji i inovaciji bankarskih rešenja, omogućila je i onim građanima koji nisu klijenti banke da apliciraju za keš kredit putem mobilnog telefona 

MKredit dostupan svima po promotivnim uslovima



Pored toga, od 25. do 31. marta, u okviru Red Week akcije, svi novi korisnici mKredita imaće mogućnost da dobiju akcijsku, fiksnu efektivnu kamatnu stopu već od 6,68 odsto. Ovi uslovi važe i za postojeće klijente koji imaju mogućnost da apliciraju za mKredit.

„Bilo da ste klijent banke ili ne, sada imate mogućnost da podnesete zahtev za mKredit putem mobilne aplikacije i da ceo proces završite online. U poslednjih sedam dana marta, sve nove korisnike kredita koji podnesu zahtev putem mbanking aplikacije očekuje promotivna kamatna stopa. Ovo je još jedan u nizu digitalnih proizvoda Addiko banke i prvi tog tipa po novim propisima Narodne banke Srbije. Addiko banka želi da izađe u susret rastućoj potražnji za ovom vrstom kredita, ali i motiviše sve potencijalne korisnike da osete prednosti mobilnog bankarstva u kome se sve operacije završavaju iz udobnosti fotelje, brzo i jednostavno, u samo nekoliko klikova“, rekao je Vojislav Lazarević, predsednik Izvršnog odbora Addiko banke.

Građani koji nemaju otvoren račun u Addiko banci mogu ga jednostavno otvoriti putem mbanking aplikacije i kratke video identifikacije. Nakon toga su im na raspolaganju svi digitalni proizvodi Addiko banke kao i mogućnost podnošenja online zahteva za mKredit. Ceo proces odobrenja gotovinskog kredita se završava bez odlaska u ekspozituru i bez čekanja u redu. U okviru promotivnog perioda i Red Week akcije, kamatna stopa je niža i fiksna tokom celog perioda otplate.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Mogućnost apliciranja i dobijanja keš kredita bez prenosa zarade je još jedan u nizu digitalnih proizvoda Addiko banke, a od početka godine, pored mŠtednje, razlog više da preko mobilnog telefona doživite sve pogodnosti digitalnog bankarstva Addiko banke.

Saznajte više i pogledajte primer obračuna na ovom linku.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
krediti Addiko banka pr sadržaj mKredit addiko banka mKredit

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana