Tekst objavljen: 10.05.2019 13:40        


Kompanija Lidl Srbija raspisala je konkurs za zapošljavanje na rukovodećim pozicijama u prodavnicama u Apatinu, Gornjem Milanovcu, Loznici i Pirotu, dok će u narednom periodu biti otvorena radna mesta za prodavce u ovim gradovima, kao i u Beogradu, Kragujevcu i Novom Sadu. Otvorene pozicije se mogu pratiti na sajtu karijera.lidl.rs, putem kog se ujedno i šalju prijave.

Lidl traži radnike u gradovima širom Srbije

Kompanija Lidl, koja je zbog fer odnosa prema zaposlenima u više zemalja nagrađivana kao najpoželjniji poslodavac, otvorila je pozicije za zapošljavanje u nekoliko gradova širom Srbije. Budućim zaposlenima biće pružena mogućnost ličnog i profesionalnog razvoja, kao i konkurentni radni uslovi u pogledu finansijske naknade, benefita i radnog okruženja. Zaposleni u Lidl prodavnicama imaće petodnevnu radnu nedelju, a elektronska evidencija radnog vremena omogućava plaćanje prekovremenog rada po sistemu „svaki minut se plaća“. Regres i topli obrok u Lidlu Srbija računaju se kao dodatak ugovorenoj zaradi, a ono što se posebno ističe je da će svaki zaposleni imati i privatno zdravstveno osiguranje.

Nakon širenja mreže prodavnica, sada zapošljavamo kolege u više gradova Srbije i veoma se radujemo što ćemo dobiti novu podršku u ostvarivanju našeg primarnog cilja - da potrošačima širom Srbije ponudimo najbolji odnos cene i kvaliteta“, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija Lidla Srbija, Martina Petrović.

Zainteresovani kandidati koji žele da rade u Apatinu, Gornjem Milanovcu, Loznici ili Pirotu, na rukovodećim pozicijama u Lidl prodavnici potrebno je da imaju minimum srednju stručnu spremu, poželjno ekonomskog ili tehničkog usmerenja, sposobnost preuzimanja odgovornosti i brzog donošenja odluka, te visok stepen motivacije i izražene komunikacijske veštine, a iskustvo na rukovodećoj poziciji u prodaji je poželjno.

Zadaci navedenih radnih mesta, uključivaće između ostalog organizaciju poslovanja i aktivan rad u prodavnici, planiranje radnog vremena zaposlenih, poručivanje asortimana i izradu dnevnog obračuna.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Uslovi koje treba da ispune kandidati za poziciju prodavca su srednja stručna sprema, orijentisanost ka kupcima, poželjno iskustvo u radu u prodaji, visoka posvećenost radu, timski rad, kolegijalnost i fleksibilnost, pedantnost i preciznost u radu. Pod zadatke prodavaca spadaju rad sa kupcima, rad na kasi, slaganje i dopuna robe, održavanje higijene prodavnice i skladišnog prostora. Sve prijave se mogu slati putem sajtakarijera.lidl.rs, gde se mogu pronaći i dodatne informacije.

3 komentara

  1. User image
    Olivera Fudorovici 21.05.2019 21:46

    Sviđa mi se sistem rada želela bih da budem deo tima Lidl

  2. User image
    Marina 19.11.2019 19:58

    Zelena bih da budem deo vaseg tima

  3. User image
    Ana Antonić 27.11.2019 18:29

    Poštovani , zainteresovana sam za posao.s poštovanjem Ana Antonić

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
novi sad Beograd pr sadržaj posao u lidlu posao lidl Lidl Srbija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana