Tekst objavljen: 03.09.2019 11:25        


Da li ste se nekad zapitali šta je najvrednije što imamo?

Kako najlakše zakazati pregled kod lekara?

Odgovor na ovo pitanje može da otkrije mnogo o osobi koja odgovara. Za nekoga je to novac, za nekoga možda neka druga materijalna ili nematerijalna stvar, a naš odgovor je – zdravlje.

Zaista, šta ima vrednije od zdravlja? Poznata je i ona izreka da zdrav čovek ima mnogo želja, a bolestan samo jednu. Da ozdravi, naravno.

Da bi smo ozdravili ili očuvali zdravlje, neophodno je da redovno idemo kod lekara. Posete lekaru uglavnom nikome nisu baš omiljena aktivnost, a zakazivanje pregleda u domaćim bolnicama može ponekad da bude frustrirajuće i naporno. Koliko nas je makar jednom pomislilo “bilo bi baš dobro da postoji nešto kao mobilna aplikacija preko koje bih mogao da zakažem pregled kod lekara”?

Sada tako nešto zaista postoji i zove se Wiener zdravlje. Reč je o aplikaciji namenjenoj korisnicima dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja Wiener Städtische osiguranja i ona im je dostupna besplatno na servisima za preuzimanje “Google play” i “App store”. Preko mobilniog telefona ili tableta može da se zakaže pregled kod lekara i da se dostavi neophodna dokumentacija u elektronskom formatu, bilo medicinskoj ustanovi u kojoj se zakazuje pregled ili osiguravajućoj kući. Ova besplatna aplikacija dodatno omogućava korisnicima osiguranja da na jednom mestu imaju evidenciju svih svojih zahteva.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ko do sada nije postao korisnik ovog osiguranja, ne bi bilo loše da zna kako ono pruža kvalitetnu zdravstvenu uslugu i pokriće troškova lečenja u više od 600 privatnih i zdravstvenih ustanova širom Srbije. Moguće je i lečenje u onim ustanovama sa kojima Wiener Städtische osiguranje nema ugovor o saradnji, nakon čega će troškovi medicinskih usluga biti refundirani. Sa polisom dobrovoljnog zdravstenog osiguranja pregledi se zakazuju lako i što je najvažnije bez čekanja, a lekari su dostupni sedam dana u nedelji, 24 časa dnevno.

Uz sve ovo, odlasci kod lekara sada će biti nešto lakši pošto je Wiener zdravlje aplikacija maksimalno pojednostavila čitav proces zakazivanja za koji je do sada bilo potrebno puno vremena i živaca.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
wiener zdravlje pr sadržaj Wiener Städtische osiguranje Wiener Stadtische zdravstveno osiguranje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana