Tekst objavljen: 05.03.2020 14:55        


Zbog izuzetno velikog interesovanja putnika, Er Srbija povećava broj nedeljnih letova između Beograda i Tivta u periodu od polovine juna do polovine septembra

Između Beograda i Crnogorskog primorja i do 36 puta nedeljno Tivat



Tokom špica sezone, nacionalni avio-prevoznik će između srpske prestonice i popularnog turističkog odredišta na crnogorskom primorju leteti i do 36 puta nedeljno, u poređenju sa 23 nedeljna leta koliko je prosečno obavljao tokom istog perioda prošle godine.

Er Srbija će na relaciji Beograd – Tivat saobraćati pet puta dnevno svim danima osim petkom, kada će obavljati šest dnevnih letova. Na taj način, putnici će ovog leta imati na raspolaganju gotovo duplo veći broj sedišta na avionima erbas i ATR u odnosu na prošlogodišnju letnju sezonu.

“Pojačanim intenzitetom letova ka Tivtu odgovaramo na povećanu tražnju i potrebe naših putnika. Tivat je popularna destinacija kako za turiste iz Srbije, tako i za putnike iz drugih zemalja, jer im omogućava brzu i jednostavnu opciju putovanja preko našeg matičnog aerodroma u Beogradu“, izjavio je Boško Rupić, viši menadžer agentske i korporativne prodaje u Er Srbiji.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Zahvaljujući povećanoj frekvenciji letova do Tivta, srpska avio-kompanija nudi jednu od najboljih i najkraćih veza crnogorskog primorja sa preko 60 destinacija u regionu i Evropi.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
pr sadržaj air srbija Beograd Tivat letnja sezona

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana