Tekst objavljen: 28.10.2016 13:00        


Današnji potrošači planiraju svoju kupovinu, kako bi svoje kućne budžete sačuvali i uskladili sa mesečnim potrebama. Praćenje popusta koje trgovinski lanci nude ključ je uštede i jedan je od najboljih načina na koji se kupovina može isplatiti. Ako je sudeći prema pogodnostima, onda IDEA svakako predstavlja jedan od trgovinskih lanaca u kojem se isplati kupovati.

Isplati se praviti pogodnosti

Pored brojnih akcijskih sniženja, korišćenje Super Kartice može omogućiti dodatne benefite i povoljniju cenu odabranih proizvoda u IDEA prodavnicama, ali i dodatne popuste kod više od 15 partnera u programu lojalnosti.

Još jedan vid uštede predstavlja i kupovina proizvoda trgovačke robne marke. K Plus proizvodi koji se mogu kupiti u IDEA prodavnicama širom Srbije, pariraju kvalitetom proizvoda poznatih kompanija, a zasigurno će dobrim cenama pomoći da sačuvate kućni budžet.

Zbog ovog odnosa cene i kvaliteta K Plus je prema istraživanjima agencije GFK protekle godine proglašen za omiljenu trgovačku marku u Srbiji.

Ako imate sve ovo u vidu, a pritom ste i penzioner, onda imate još jedan dodatni razlog da vam se kupovina isplati. Na dan isplate penzija, kao i dan nakon toga, IDEA prodavnice nagrađuju vernost najstarijih potrošača sa 10% popusta na sve proizvode koji nisu na akciji.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
penzioneri kupovina akcija pogodonosti

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana