Tekst objavljen: 24.08.2020 14:55        


U vreme kada ovakav vid trgovine postaje sve popularniji među kupcima, Komercijalna banka putem usluga elektronske trgovine (e-commerce) omogućava pravnim licima registrovanim u Republici Srbiji da aktiviraju i postave svoju Internet prodavnicu!

Iskoristite e-commerce ponudu Komercijalne banke!

Na ovaj način će trgovci biti u prilici da svoje usluge ili proizvode ponude i naplate od svojih klijenata u realnom vremenu i sigurnom okruženju, a bez prethodnog IT znanja i početnog ulaganja.

Ova usluga podrazumeva otvaranje online prodavnice koja će biti dostupna kupcima 24 sata, 7 dana u nedelji, kao i procese automatizacije kojima se smanjuju troškovi trgovca. Proizvodi ili usluge dostupni su svima koji imaju pristup Internetu i platnu karticu.

U okviru e-commerce usluge Komercijalne banke, klijenti mogu da koriste i KOM4Pay uslugu, koja omogućava plaćanje na sajtu prodavca, logovanjem klijenta na njegov nalog u okviru aplikacije elektronskog bankarstva. Svaki nalog za plaćanje klijent dodatno autorizuje unosom jednokratne šifre (SMS ili mToken kod), što doprinosi većoj sigurnosti i potpunoj zaštiti podataka kupaca.

Komercijalna banka nudi i specijalne pogodnosti svima koji svoju Internet prodavnicu otvore putem sajta www.shopen.com! Uz Shopen Promo kod prvi mesec korišćenja Shopen servisa je besplatan, a narednih 12 meseci se plaća samo 50% od cene pretplate, bez obzira na izabrani paket. Jedini uslov za aktivaciju Promo koda je da trgovac u prvom mesecu korišćenja servisa aktivira uslugu naplate karticama online.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ponuda je otvorena za pravna lica koja već imaju svoj Internet sajt, ali i za one koji ga nemaju. Preko Shopen platforme je moguće kreirati prodavnicu i Internet sajt u paketu sa blogom. Ukoliko pravno lice već ima svoj Internet sajt - putem iste platforme može kreirati Internet prodavnicu i povezati je sa postojećim sajtom.

Dodatne informacije o e-commerce usluzi, kao i kontakt lica zaduženih za e-commerce klijentima su dostupni na ovom linku.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Komercijalna banka e commerce pr sadržaj kombanka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana