Tekst objavljen: 17.09.2019 15:50        


Projekat „100 najvećih“, po prvi put realizovan u Srbiji, ulazi u svoje finale - gala veče će biti održano 20. septembra , u hotelu Hilton sa početkom u 20h, kada će biti dodeljene nagrade najboljim od najboljih kompanija u Srbiji, a biće predstavljena i dragocena publikacija u kojoj se nalazi hiljadu najuspešnijih kompanija

Finale projekta "100 najvećih", dodela nagrada 20. septembra

Najavu završetka projekta su na današnjoj konferenciji za medije predstavili Ana Knežević , direktorka projekta„100 najvećih“, Marko Radojičić, Cube team, analitički partner projekta, iVojislav Lazarević, izvršni direktor Addiko Banke, koja je i generalni sponzor.

Na svečanosti će se okupiti državni zvaničnici, ambasadori, najeminentniji predstavnici domaće privrede, umetnosti i medija. Prisustvo je potvrdilo preko 220 firmi sa tržišta Srbije, a gala veče će otvoriti i prisutne pozdraviti predsednik Privredne Komore Srbije, Marko Čadež.

Ana Knežević, direktorka „100 najvećih“, izjavila je da kao inicijativa koja se bavi afirmacijom, edukacijom, promocijom i istraživanjem tržišta i tržišnih trendova, ovaj projekat ima i humanitarni karakter – na gala večeri će naš istaknuti slikar Janoš Mesaroš na licu mesta slikati i prodavati svoja dela, a prikupljena sredstva će biti uplaćena Fondaciji Novak Đoković.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Projekat „100 najvećih“ je, nakon velikog uspeha u regionu, ove godine prvi put realizovan i u Srbiji, uz punu podršku Privredne komore Srbije i pod sloganom „Množimo prilike, delimo uspehe“.

„Uz uverenje da treba ulagati u dobre primere i kontinuiranu edukaciju, projekat „100 najvećih“ se odvija u partnerstvu sa Addiko bankom, sa ciljem da doprinese razvoju i jačanju poslovne klime kroz promociju pozitivne prakse, najvećih i najprofitabilnijih kompanija, kao i najvećih poslodavaca“, istakla je Ana Knežević.

Addiko banka i projekat „100 najvećih“ posvećeni su istom cilju, a to je obezbeđivanje boljih uslova za rad kompanija na tržištu kroz brojne aktivnosti koje se sprovode u okviru ove inicijative.

Predsednik Izvršnog odbora Addiko banke, Vojislav Lazarević izjavio je da bankarsko tržište radi u veoma dinamičnom okruženju u kome uspevaju samo najuspešniji, što važi i na globalnom planu i u Srbiji, naglasivši da je u takvom ambijentu digitalizacija danas nezaobilazan element uspešne formule poslovanja.

„Specijalizovali smo se za segment poslovanja sa stanovništvom, kao i sa malim i srednjim preduzećima, prevashodno na polju kreditiranja i platnih transakcija. Težimo tome da budemo pravi partner našim klijentima na putu njihovog uspeha“, rekao je Lazarević.

Marko Radojičić, predstavnik Cube tima, analitičkog partnera projekta „100 najvećih“, saopštio je rezultate istraživanja koje je sprovedeno tokom ove godine. U trci za 100 najboljih bile su sve kompanije koje su predale završne račune za 2017. godinu. Nagrade su podeljene u 16 kategorija. Između ostalog, kompanije su podeljene po veličini, u kategorijama velike, srednje, mikro i male, a zatim po prihodu, dobiti, broju zaposlenih i izvozu.

Rezultati istraživanja tržišta Cube Team-a:







Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
100 najvećih marko radojičić ana knežević 100 najboljih kompanija pr sadržaj Vojislav Lazarević Addiko banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana