Tekst objavljen: 15.06.2020 14:55        


ALTA Banka obogatila je svoju ponudu depozitnih proizvoda specijanim štednim modelom koji omogućava klijentima da na kratak period oroče devizne depozite uz atraktivnu kamatnu stopu

Fenomenalna vest: Duplo veća kamata u ALTA Banci

Svaki novi štediša koji oroči novac u ALTA Banci do 26. juna, u iznosu većem od 100,00 eur, a na period od 3 meseca, dobija mogućnost da iskoristi veoma povoljnu kamatnu stopu, koja je duplo viša u odnosu na redovnu ponudu ALTA banke za oročenje deviznih depozita u eurima na isti period. Štednja po ovom modelu omogućena je svim građanima, bez obzira na to da li su klijenti ALTA Banke ili neke druge Banke.

Težimo da odgovorimo na finansijske potrebe klijenata i pružimo im mogućnosti da po specijalnim uslovima započnu poslovnu saradnju sa našom bankom, proizvodima i uslugama koji su im najpotrebniji. Specijalna ponuda za oročenje novih deviznih depozita u valuti EUR za period od 3 meseca se posebno izdvaja jer je sve više klijenata kojima odgovara upravo ovakav vid štednje. Ovaj model uglavnom koriste štediše koje raspolažu sredstvima koja žele da sačuvaju, a svoju ušteđevinu će efikasno uvećati ukoliko se odluče da iskoriste atraktivne kamatne stope, koje čine deo specijalnog štednog modela.

Primera radi, ako bismo razmotrili oročenje depozita od 5.000,00 EUR, reprezentativni primer bi izgledao ovako:

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

U ALTA Banci smo uvereni da će nas klijenti, kao i do sada, prepoznati kao partnera za planiranje svojih finansija, jer je dosadašnja pouzdana poslovna politika Banke u najvećoj meri uticala na odluku građana o štednji. Banka beleži stalni rast deviznih depozita klijenata insistirajući na stabilnom i transparentnom pristupu kreiranja štedne politike, imajući u vidu najbolji interes za klijente.

Pored specijalnog štednog modela, ALTA banka u ponudi ima standardnu oročenu štednju, rentnu i dečiju štednju. Mnoge štediše će se prijatno iznenaditi mogućnostima koje postoje u u našoj Banci, jer mi u ALTA Banci tokom cele godine osmišljavamo dodatne pogodnosti za naše klijente. Pozivamo Vas da specijalne pogodnosti proverite u novom ambijentu ekspoziture na Novom Beogradu i više se informišete o ponudi koju smo pripremili za Vašu štednju.

Vaš uspeh je naš cilj.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
pr sadržaj štednja u evrima štednja novca alta banka duplo veće kamate

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana