Tekst objavljen: 17.12.2019 10:10        


Planirate da organizujete doček Nove godine u svom stanu? Ili želite da sa svojom voljenom osobom odete na romantični doček negde u Evropi?

Dodatni keš? Idealna stvar za praznike

Bliže nam se praznici, a dobro raspoloženje zbog toga što ćemo imati slobodne dane i moći malo da se opustimo se sve više oseća. 

Planovi za dane odmora i praznovanja se već prave i u tom slučaju je uvek dobro imati nekog dodatnog keša u poslednjim danima stare i prvim nedeljama nove godine.

Planirate da okupite neko veće društvo kod sebe 31. decembra uveče, a pravite i spisak za kupovinu poklona za vaše najbliže? To košta. Porodični ručak sa punom trpezom za Božić? I to košta. Posle toga može da se desi da budete „malo tanki“, a to nije način da se uđe u Novu godinu, zar ne?

Ili, možda imate potpuno drukčije planove za praznike: na primer, odlazak sa dragom osobom na neki od mnogih dočeka širom Evrope, koje nam turističke agencije nude već više od mesec dana? Ili na skijanje i ostale zimske čarolije negde u Sloveniji, severnoj Italiji ili Francuskoj? To nije neizvodljivo, naročito ako negde možete brzo i lako da dobijete pozajmicu.

Ako niste od onih koji su skloni trošenju na ovaj način, već više volite da planirate unapred i odlučili ste da u 2020. godini donesete neke krupnije odluke, Addiko banka je tu i za vas.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Odavno već planirate novi auto, pošto je vaš sadašnji četvorotočkaš već dotrajao i nije više tako pouzdan? Sada je prilika: nova godina i nov auto bi lepo išli „ruku pod ruku“. Ili treba renovirati stan ili nabaviti novu belu tehniku i nameštaj?

U Addiko banci možete da dobijete keš kredit u iznosu od 30 000 do 3 000 000 dinara. U tom rasponu sigurno možete pronaći cifru koja će odgovarati vašim potrebama. Do kraja godine možete podići keš kreditu iznosu od 400.000 do 600.000 dinara, bez troškova obrade i otplaćivati ga narednih 95 meseci, uz ratu od svega 7000 dinara mesečno.

Posetite najbližu Addiko ekspozituru, gde će vam ljubazni zaposleni odgovoriti na sva pitanja i reštiti eventualne nedoumice o keš kreditima ali i kompletnoj ponudi Addiko banke.

1 komentar

  1. User image
    Zoran 17.12.2019 13:44

    To je samo "interesntna" reklama.U jednom trenutku sam se poveo za reklamom sa tv-a i u razgovoru u banci mi je rečeno da to važi samo za klijente dotiče banke.Iako u ponudi piše i "korisnicima drugih banaka",kredit se odobrava na manji broj mesečnih rata i sa dosta većom kamatom.Sve banke koje nude "povoljne"kredite,uslovljavaju prelazak kod njih.Tako da...hvala.Možda drugi put.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
keš kredit addiko keš krediti Addiko banka pr sadržaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana