Tekst objavljen: 19.02.2020 11:35        


Vaša štednja je sada još vrednija

Direktna banka omogućila posebne pogodnosti za štednju u evrima

Direktna Banka je, u nastojanju da motiviše građane i promoviše pozitivne navike, omogućila specijalne uslove za Standardnu štednju u evrima koji za period oročenja od 11 meseci podrazumevaju nominalnu kamatnu stopu od čak 1,10 odsto, dok je efektivna kamata 0,93 odsto. Jednako atraktivna je i štednja na tri meseca sa nominalnom kamatom od 0,80 odsto i efektivnom kamatom od 0,68 odsto. Ovi izuzetni uslovi važe do kraja februara 2020. godine.

Direktna Banka neguje koncept atraktivne štednje tokom cele godine. Osim odličnih kamata koje važe i za Standardnu štednju u dinarima, kao i Stepenastu i Fleksi štednju, štediše imaju na raspolaganju i bogat izbor valuta, perioda oročenja i pogodnosti prilagođenih potrebama savremenog korisnika.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Štediša Direktne Banke opredeljuje se za oročenu štednju u Banci jer mu je važna sigurnost, prihod koji ostvaruje od kamata, kao i pogodnosti u vidu bogatog izbora perioda oročenja kod Standardne štednje u dinarima, progresivnog rasta kamate kod Stepenaste štednje ili mogućnosti da raspolaže polovinom uloga, u svakom trenutku, bez prekida oročenja ako se odluči za Fleksi štednju.

Sve informacije o štednji i detaljan reprezentativni primer specijalne ponude Standardne štednje u evrima možete da pogledate na web stranici www.direktnabanka.rs.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
pr sadržaj direktna banka štednja novca štednja u evrima

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana