Tekst objavljen: 26.03.2020 13:55        


U skladu sa društvenom odgovornošću, kao i propisanim merama zaštite tokom vanrednog stanja, kompanija Delta Motors, generalni zastupnik za BMW i MINI, prilagodila je radno vreme salona i servisa kako bi i dalje bila na raspolaganju za sve potrebe svojih klijenata

Delta Motors prodajni saloni i servis je i dalje tu za vas

Takođe, obezbeđene su sve mere predostrožnosti koje se odnose na važnost zdravlja i sigurnosti klijenata, zaposlenih i partnera.

Svi zaposleni poštuju „društvenu distancu“ držeći se na udaljenosti od 2 metra od klijenata i svojih kolega, a prostorije se redovno čiste prostorije sanitarnim i dezinfekcionim proizvodima. Broj mesta za dezinfekciju ruku u prodajnim salonima je značajno uvećan.

Kada je reč o servisnom odeljenju, članovi tima nose rukavice, a volan i sedište pokrivaju se plastičnom folijom odmah nakon predaje vozila na servis. Tehnike čišćenja primenjuju se na test vozilima nakon svake test vožnje, dok zaposleni posebno obraćaju pažnju na osetljiva mesta unutar vozila, kao što su: sedišta, volan, ručice na vratima i druge tvrde površine.

Nakon odrađenog servisa sva vozila se dezinfikuju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Kompanija Delta Motors najpre želi da ostanete zdravi i na sigurnom, a ukoliko vam zatrebaju usluge prodajnog ili servisnog tima samo su na jedan poziv, e-mail ili klik od vas:

Sektor prodaje možete kontaktirati na broj telefona: 011 353 99 01 ili na e-mail: office@bmw.rs.

Broj telefona servisa je 011 353 99 28 a mail adresa je: servis@bmw.rs.

Radno vreme BMW i MINI prodajnog salona i servisa u Radničkoj 8 tokom trajanja vanrednog stanja biće radnim danima od 08:30 do 15h i subotom od 09:00 do 15 časova.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
vanredno stanje Mini Moris BMW Delta Motors pr sadržaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana