Tekst objavljen: 28.10.2019 15:35        


Bez obzira na to u kom pravcu kompanije žele da se razvijaju, njihovi planovi moraju da uključe digitalnu transformaciju. Upravo s tim na umu, 6. i 7. novembra u Klubu poslanika, razgovaraćemo na ovogodišnjoj BIZIT konferenciji „Digitalna ekonomija 2020“ o strateškim perspektivama digitalne ekonomije

BIZIT 2019: Digitalizacija kao važan aspekt rasta poslovanja

Nedavne studije pokazuju da će svetski izdaci na tehnologije i servise koji omogućavaju digitalnu transformaciju dostići skoro dva biliona dolara do 2022. godine, pri čemu kompanije izdvajaju deset odsto prihoda za podsticanje svojih digitalnih strategija. Ove godine, hardver i servisi predstavljaće više od 75 odsto troškova digitalne transformacije. To pokazuje da se digitalna transformacija prepoznaje kao dugoročna investicija.

Sada više nego ikad, IT strategije su od suštinskog značaja za poslovne strategije organizacija, a najvažnija je potreba da IT podrži ambicije poslovanja. Uz više poslovnih aplikacija, više povezanih uređaja i veća očekivanja, današnji CIO (Chief Information Officer) više nije usmeren na tradicionalno upravljanje tehnologijom, već na projekte koji zaista mogu da promene poslovanje i učine ga spremnim za budućnost. S tim na umu, BIZIT je pravo mesto da saznate koji su razlozi zbog kojih je digitalna transformacija ključna za svaku kompaniju koja želi da raste i ostaje ispred konkurencije u sadašnjem digitalnom svetu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Kroz predavanja, panel diskusije i radionice mnogobrojnih stručnjaka iz oblasti IT-ja i biznisa, kao što su Rade Vujović, Miroslav Varga, Ivan Kokeza, Petar Vasić i mnogi drugi, prisutni će moći da potraže odgovore na sve svoje nedoumice vezane za budućnost digitalnog poslovanja.

Pozivamo vas da se priključite! Prijavite se na sajtu bizit.rs i iskoristite popust od 10% za čitaoce Kamatice, koji dobijate prilikom prijave kada u polje za napomene upišete „Kamatica“.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
bizit 2019 BIZIT bizit konferencija pr sadržaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana