Tekst objavljen: 27.05.2019 10:50        


Sberbank Srbija i u 2019. godini realizovaće, sada već tradicionalnu, akciju „Vredne vredi podržati“. U akciji pokrenutoj 2017. godine, inicijalno namenjenoj klijentima iz mikro segmenta, ove godine, po prvi put, moći će da učestvuju i klijenti iz segmenta malih preduzeća.

Akcija Sberbanke: "Vredne vredi podržati"

Cilj akcije „Vredne vredi podržati“ jeste da s klijentima ostvari čvrste i dugoročne partnerske odnose, pruži im podršku, bude deo uspešnog razvoja njihovog poslovanja i nagradi lojalnost. Tokom trajanja akcije svim mikro i malim preduzećima Sberbank Srbija ponudiće široku lepezu raznovrsnih kreditnih proizvoda koji će im omogućiti lakši i efikasniji razvoj poslovanja.

Svi klijenti Sberbanke koji do 31. oktobra realizuju zahtev za sredstva namenjena razvoju sopstvenog poslovanja, naći će se u konkurenciji za Super poklone. Na svečanom proglašenju, najboljim preduzećima u oba segmenta poslovanja biće dodeljeni vredni pokloni: automobil, MacBook i iphone.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Dodatne informacije, kao i pravila učešća u promotivnoj akciji „Vredne vredi podržati“ pronađite na vebsajtu Sberbank Srbija.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
akcija Sberbank Sberbank Srbija pr sadržaj Vredne vredi podržati

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana