EUR 117,54 USD 106,39 CHF 109,66

Kursna lista


Zvanični kurs Evra za dan 27.01.20. :: 117.5205 rsd

Tekst objavljen: 28.11.2019 14:30        


Nacionalna avio-kompanija Er Srbija donela je odluku da ponovo uspostavi direktne letove između Beograda i Istanbula nakon pauze od dve i po godine. Prvi let do grada na Bosforu planiran je za 11. decembar 2019. godine. Karte su već u ponudi

Air Srbija ponovo uspostavlja let do Istanbula

Er Srbija će obavljati letove tri puta nedeljno i polaziće iz Beograda ponedeljkom, sredom i petkom, uz dodatne letove nedeljom u periodu od 22. decembra do 5. januara. Nakon početnog perioda, srpski avio-prevoznik će razmotriti eventualno povećanje frekvencije na 7 letova nedeljno. Avioni Er Srbije sletaće na novi Međunarodni aerodrom Istanbul otvoren 2018. godine.

“Raduje nas što ponovo uspostavljamo liniju do Istanbula, destinacije do koje je naša kompanija decenijama letela. Brzom reakcijom i specijalnim cenama avio-karata želeli smo da izađemo u susret onima čije je putovanje ugroženo zbog privremenog prestanka rada avio-kompanije AtlasGlobal“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Istanbul, istorijsko raskršće civilizacija i religija, ujedno je i jedini grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta. Naslednik prestonice drevne Vizantije danas je moderna i dinamična metropola koju dnevno poseti oko sto hiljada turista.

Odluka o ponovnom uvođenju letova na relaciji Beograd – Istanbul posledica je privremene obustave saobraćaja turske avio-kompanije AtlasGlobal sa kojom je Er Srbija imala partnerstvo.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Air Srbija opet leti za Istanbul pr sadržaj air srbija istanbul turska

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana