Tekst objavljen: 06.09.2019 15:40        


Ulazak u sedmu godinu poslovanja Er Srbija obeležava do sada najvećom promotivnom akcijom tokom koje će ponuditi 250.000 sedišta u ekonomskoj klasi do čak 35 popularnih destinacija, po izuzetno atraktivnim cenama

"AIR Srbija" leti po sniženim cenama na 35 destinacija

Promotivne avio-karte biće u prodaji od sutra do 14. septembra i važiće za direktne letove od 1. novembra 2019. i povratkom do 31. marta 2020. godine.

Kako bi izašla u susret individualnim željama i potrebama putnika i unapredila svoju ponudu, Er Srbija ponudiće popuste za povratne i karte u jednom pravcu, u Standard i Light tarifama, odnosno sa i bez prtljaga. Nacionalni avio-prevoznik potrudio se da izbor destinacija bude što veći, pa je promotivnom kampanjom obuhvaćena većina destinacija do kojih kompanija leti.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

“Veoma nas raduje što smo u prilici da nagradimo putnike za godine odanosti i poverenja. Kao i uvek, cilj nam je da ponudimo našu standardno dobru uslugu po najboljim cenama,“ izjavio je tom prilikom Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije. Marek je naglasio da aktuelna ponuda omogućava da liste želja naših putnika, na kojima je veliki broj destinacija u Evropi i na Mediteranu, bude neuporedivo bliža i lakše dostupna.

Kupovina avio-karata, u okviru specijalne promotivne ponude, moguća je preko internet sajta airserbia.com, pozivanjem besplatnog broja Kontakt centra 0800 111 528 za pozive iz fiksne mreže u Srbiji, odnosno +381 11 311 21 23 za pozive sa mobilnih mreža i iz inostranstva, te putem ovlašćenih turističkih agenata ili u beogradskim poslovnicama Er Srbije koje se nalaze na Aerodromu Nikola Tesla, Bulevaru Kralja Aleksandra 17 i u ulici Jurija Gagarina 12.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
er srbija Air Serbia pr sadržaj 35 destinacija akcija air srbija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana