Zvanični kurs Evra za dan 30.09.20. :: 117.5803 rsd
Tekst objavljen: 18.05.2019 9:00        


Er Srbija je počela prodaju karata za 12 linija od javnog interesa iz Niša.

AIR Serbia počela sa prodajom karata za letove iz Niša

Prvi letovi na novim linijama kreću od 15. jula, a avioni srpskog nacionalnog avio-prevoznika saobraćaće do Nirnberga, Frankfurta (Han), Hanovera, Fridrihshafena, Karslruea, Salcburga, Rima, Bolonje, Budimpešte, Geteborga, Ljubljane i Tivta. Povratna karta može da se kupi po ceni počev od 48 evra sa svim taksama za Geteborg i Tivat.

Niš će sa tih 12 evropskih gradova iz Nemačke, Austrije, Italije, Mađarske, Švedske, Slovenije i Crne Gore biti povezan sa najmanje dva leta nedeljno.

„Naš cilj jeste da obezbedimo da građani Niša lete po najpovoljnijim uslovima ka jednoj od 12 ponuđenih destinacija. Letove će obavljati avion tipa erbas A319 sa oznakama Er Srbije. Cilj nam je da našim putnicima ponudimo dobru uslugu po najboljim cenama”, izjavio je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Er Srbija leteće iz Niša na osnovu rezultata međunarodnog tendera za linije od javnog značaja koji je raspisala Vlada Srbije, a kojim je omogućeno povezivanje deset okruga u Srbiji sa šest zemalja Evropske unije i Crnom Gorom.

Do svih novih destinacija Er Srbija će leteti 2 puta nedeljeno, sa izuzetkom Tivta, dokle će leteti 3 puta tokom nedelje. Cena povratne karte do Frankfuta je 51 evro, do Hanovera 61, do Nirberga i Fridrishafena 60, Karlsruea 55, Salcburga 62, do Rima 73, Bolonje 52, Budimpešte 61 a Ljubljane 53 evra.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
prodaja karata aerodrom niš grad niš Air Serbia linije od javnog interesa dankan nejsmit

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana