Tekst objavljen: 09.07.2014 16:30        


Uniqa osiguranje isplatila je štetu svim svojim klijentima koji su bili osigurani od poplava, a za koje je do sada izvršena procena oštećenih objekata.

Uniqa isplatila štetu nastradalima od poplava

Svim onim klijentima koji su imali uplaćeno osiguranje od poplava kod UNIQA osiguranja, a za koje je izvršena procena štete, obeštećenja su u celosti isplaćena. Za pojedina područja koja su pretrpela najveće štete procena još uvek traje, i čim ona bude utvrđena uslediće i isplata preostalih obeštećenja.

Očekujemo da će proces procene preostalih odštetnih zahteva biti okončan u najkraćem mogućem roku. Uniqa osiguranju je do sada prijavljen 521 odštetni zahtev, a isplaćena je šteta u ukupnoj vrednosti od 114.500.000 dinara.

Uniqa osiguranje svim svojim osiguranicima garantuje isplatu ugovorenih obaveza, što znači da svi građani koji su uz osnovno osiguranje stana ili kuće dodatno ugovorili i rizik poplave, mogu računati na isplatu obeštećenja.

Imovinska osiguranja spadaju u dobrovoljna osiguranja i građani za simboličan godišnji iznos mogu biti u potpunosti zbrinuti od posledica elementarnih nepogoda, kao što su poplave, bujice, visoke vode, klizišta, zemljotres. U Srbiji nepunih 7% građana ima osigurane stanove i kuće, a broj onih koji su se odlučili i da se dodatno osiguraju od poplava je još manji. Ista je situacija kada je reč i o osiguranju od zemljotresa, koje se takođe dodatno ugovara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
uniqa unika imovinsko osiguranje osiguranje imovine

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana