Tekst objavljen: 16.05.2014 13:41        


Zaposleni u dinamičnim malim i srednjim preduzećima imaće efikasniju i jednostavniju komunikaciju, zahvaljujući novim Telenor tarifnim paketima – „Moja Firma“.

Telenor: Novi paketi za poslovne korisnike – moja firma

U zavisnosti od toga koji paket odaberu dobiće besplatne razgovore u timu, veliki broj minuta izvan grupe i za razgovore sa partnerima u inostranstvu, minute u Telenor mreži i internet, kao i mogućnost kupovine najnovijih pametnih telefona po ceni već od 1 dinar i Telenor Space uslugu.

Na primer, u paketu Moja Firma Premium korisnici dobijaju najnovije pametne uređaje već po ceni od 1 dinar, na raspolaganju im je 3000 minuta ka svim domaćim mrežama i 25 zemalja sveta i 5000 minuta u mreži, 10 GB interneta po maksimalnoj brzini pristupa, 3000 SMS-ova, 20 minuta za saobraćaj u romingu i Telenor Space uslugu. Nepotrošeni minuti ka svim domaćim mrežama, roming minuti i SMS-ovi se prenose u naredna tri meseca.

Zahvaljujući Telenor Pametnoj Mreži korisnici mogu da iskoriste pun potencijal svojih pametnih uređaja i tarifnih paketa Moja Firma.

Telenor Space

Korisnici novih poslovnih tarifnih paketa „Moja Firma“ dobijaju i besplatno korišćenje usluge za sigurno čuvanje podataka - Telenor Space.

Ta usluga omogućava aktivno čuvanje važnih dokumenata i drugih podataka sa korisnikovih uređaja, kao i njihovu dostupnost u svakom trenutku putem bilo kog uređaja povezanog na internet. Ti podaci se mogu arhivirati i deliti sa drugim korisnicima Telenor Space usluge.

Nakon aktiviranja Telenor Space usluge, korisnici dobijaju 20GB prostora za smeštanje dokumenata, kao i dodatnih 20GB internet protoka posebno namenjenih za korišćenje servisa.

Data-centar u kojem se serveri nalaze spada u najsavremenije u svetu, čime se garantuje bezbednost podataka korisnika usluge. Korisnici ostalih Telenor biznis paketa moći će u promotivnom periodu, do kraja oktobra 2014, da besplatno probaju ovu uslugu, nakon čega će se naplaćivati 295 dinara mesečno sa PDV-om.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
telenor

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana