Tekst objavljen: 08.07.2014 14:45        


Nova ekspozitura Sberbanke Srbije je otvorena danas u Užicu. Presecanjem svečane vrpce od strane Marijane Vasilesku, članice Izvršnog odbora Sberbanke Srbije zajedno sa Dragoslavom Nikolićem, predsednikom Regionalne Privredne komore i zvanično je obeleženo otvaranje nove ekspoziture Sberbanke u Srbiji.

Sberbanka Srbije: Nova ekspozitura u Užicu

"Sberbanka Srbije nastavlja širenje svoje mreže ekspozitura u Srbiji sa trećom novom ekspoziturom, ovaj put u Užicu, od ukupno 15 novih ekspozitura koje su planirane da budu otvorene ove godine. Želimo da budemo što pristupačniji i bliži novim klijentima kako fizičkim tako i pravnim licima i ponudimo im široku lepezu bankarskih usluga sa akcentom na unikatnim proizvodima dizajniranim da odgovaraju njihovim sadašnjim potrebama i trendovima na tržištu u Srbiji," rekla je Marijana Vasilesku.

Na svečanom otvaranju užičke ekspoziture Sberbanke Srbije je potpisan i Okvirni ugovor sa jednom od najvećih kompanija u regionu, Jedinstvom AD iz Sevojna, čija je vrednost 10 miliona evra. Ugovor su potpisali g. Marko Bataković, generalni direktor Jedinstva AD Sevojno i Dušan Radičević, član Izvršnog odbora Sberbanke Srbije nadležan za resor poslovanja sa privredom i globalna tržišta.

Radičević je nakon potpisivanja ugovora rekao da je Užice središte Zlatiborskog okruga i da spada u grupu privredno razvijenih gradova u Srbiji u kome se odvija dobra privredna aktivnost, pogotovu u sektorima prerađivačke industrije, građevinarstva i trgovine. Potpisivanje ugovora sa kompanijom Jedinstvo predstavlja jasan primer na koji način će Sberbanka Srbije od sada pružati punu podršku privrednom razvoju ovog regiona.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Sberbank Sberbanka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana