Tekst objavljen: 07.03.2014 12:34        


Sberbanka Srbije je u skladu sa svojom poslovnom politikom pružanja bankarskih usluga na najvišem nivou, snizila kamatne stope za niz kredita iz svoje bogate ponude.

Sberbanka snizila kamate na kredite

Promene se odnose na sve opcije gotovinskih, potrošačkih i refinansirajućih kredita za stanovništvo, kao i na sve kredite za klijente iz mikro segmenta, prevashodno na kratkoročni kredit za mala preduzeća i preduzetnike, na dugoročnu revolving kreditnu liniju za mala preduzeća i preduzetnike i na investicione kredite za isti segment.

Ovim sniženjem kamatnih stopa, primera radi, dinarski krediti za refinansiranje za stanovništvo odobravaju se već po kamatnoj stopi od 16.75%, dok se druge strane kamatne stope za mala preduzeća i preduzetnike kreću već od 7,95% za kratkoročni kredit u evrima.

Mirjana Đorđević, direktor Odeljenja za razvoj proizvoda i podršku prodaji objašnjava:
“Sberbanka u skladu sa svojom poslovnom politikom potpunog fokusa na potrebe klijenata uvek teži da zadrži svoju ustaljenu praksu i ponudi građanima najbolje moguće uslove finansiranja. Sigurni smo da će ovo smanjenje kamata naši klijenti prepoznati kao pozitivan impuls naše banke i nastojanje da im uslove kreditiranja učinimo što povoljnijim. Pored same cene kredita, snižene su i naknade za obradu svih kreditnih zahteva za kredite indeksirane u evrima, a za fizička lica je produžen i maksimalni rok otplate kredita sa 7 na 8 godina. Pri tom se i dalje vodimo idejom da klijentima ponudimo što duže nepromenljive uslove tokom otplate kredita, što se ispostavilo kao odlično rešenje kada su fluktuacije kursa dinara postale učestale. Ovome u prilog govori i činjenica da su kamate na naše dinarske kredite fiksne u prvih 5 godina otplate bez obzira na kretanja kursa ili referentnih stopa.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Naša banka sprema dosta iznenađenja u predstojećem periodu, u smislu uvođenja novih proizvoda i benefita za naše klijente, te će ovo biti vrlo aktivno proleće u Sberbanci“.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Sberbank Sberbanka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana