Tekst objavljen: 13.02.2014 12:59        


Deseta u potpunosti rebrendirana ekspozitura Sberbanke Srbije je danas otvorena u Šapcu. Presecanje vrpce od strane Marijane Vasilesku, člana Izvršnog odbora Sberbanke i Nemanje Pajića, zamenika gradonačelnika Šapca je i zvanično označilo početak rada šabačke ekspoziture Sberbanke.

Otvorena nova ekspozitura Sberbanke u Šapcu

Gospođa Vasilesku je rekla da je grad Šabac kao administrativni centar Mačvanskog okruga pravo mesto za Sberbanku Srbije, koja nudi sve vrste usluga i proizvoda za fizička lica, mikro, mala i srednja preduzeća i velike kompanije svojim sadašnjim i budućim klijentima koji žive i rade u ovom gradu i na području Podrinja.

“Geografski položaj opštine je veoma povoljan jer se nalazi na važnim saobraćajnim pravcima: drumskim, železničkim i rečnim i u blizini je velikih gradova Beograda i Novog Sada. Glavne industrije ovde u Šapcu kao što su proizvodnja hrane, transport i poljoprivreda su oblasti u kojima Sberbanka Srbije može da ponudi punu finansijsku podršku fizičkim licima kao i preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima. Ovo tržište ima veliki potencijal za razvoj bankarskih aktivnosti, pogotovu u poslovanju sa stanovništvom i malim i srednjim preduzećima, “objasnila je gospođa Vasilesku.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Sberbank Sberbanka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana