Tekst objavljen: 20.02.2014 12:26        


Jedanaesta u potpunosti rebrendirana ekspozitura Sberbanke otvorena je danas u Somboru. Novu ekspozituru najveće ruske banke otvorili su Dušan Mihailović, direktor prodaje Sberbanke i Jovica Grujić, direktor somborske ekspoziture Sberbanke Srbije.

Otvorena jedanaesta rebrendirana ekspozitura Sberbanke

Mihailović je rekao da Sombor, najveći grad i administrativni centar Zapadnobačkog okruga ima dugu tradiciju i bogatu istoriju koja između ostalog uključuje i neke od najstarijih institucija u Srbiji.

 “Sberbanka kao institucija sa tradicijom od preko 170 godina bakarskog poslovanja će pružiti punu finansijsku podršku svim klijentima i najmoderniju uslugu i atraktivne proizvode kako za fizička lica tako i za preduzetnike i mala i srednja preduzeća. Zapadnobački okrug poseduje veliki potencijal za razvoj poljoprivredne proizvodnje i u toj oblasti Sberbanka Rusije ima dragocena iskustva i jedinstvene bankarske proizvode i to iskustvo i znanje sa ruskog tržišta će biti iskorišćeno i u bankarskom poslovanju ovde u Vojvodini,“ istakao je Dušan Mihailović.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Sberbank Sberbanka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana