Tekst objavljen: 30.01.2014 16:07        


Osma u potpunosti rebrendirana ekspozitura Sberbanke u Srbiji je otvorena danas u Staroj Pazovi. Valerij Ovsjanikov, Predsednik Izvršnog odbora Sberbanke Srbije je zajedno sa Milanom Božićem, Predsednikom privredne komore Srema, presecanjem svečane vrpce i zvanično označio početak rada Sberbank ekspoziture u Staroj Pazovi.

Nova ekspozitura Sberbanke u Staroj Pazovi

Valerij Ovsjanikov je rekao da je Sberbanka Srbije ušla u drugu godinu uspešnog poslovanja u Srbiji i da nastavlja sa procesom rebrendiranja i modernizacije svoje mreže ekspozitura.

„Opština Stara Pazova je već decenijama poznata po privatnom preduzetništvu ne samo u Srbiji već i u bivšoj Jugoslaviji. Danas u ovoj opštini postoji viće od 1000 privatnih kompanija sa zavidnim brojem zaposlenih tako i preko 30.000 hektara obradivih površina. Sberbanka Srbije će biti ovde da ponudi fleksibilno kreirane proizvode i usluge kako bi mogla da pruži punu finansijsku podršku svim građanima, preduzetnicima, farmerima i kompanijama. Naš stalni fokus na potrebe klijenata će biti dobitna formula kako za njih tako i za banku i dati obiman doprinos daljem razvoju ove opštine”, objasnio je Ovsjanikov. Skupu su takođe prisustvovali poslovni ljudi iz Stare Pazove kao i članovi gradske uprave.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Sberbank

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana