Tekst objavljen: 26.08.2014 13:02        


Rok za prijavu za III konkurs NLB banke za najbolji projekat iz oblasti organske proizvodnje biće dodatno produžen do 15. septembra. Razlog su poplave koje su u maju pogodile Srbiju. NLB banka kao organizator želi da produženjem roka izađe u susret svim zainteresovanim poljoprivrednim proizvođačima kako bi imali dodatno vreme da se prijave.

NLB: DODATNO VREME ZA PRIJAVU PROJEKATA

Oni koji su se već prijavili imaće priliku da, ako procenjuju da je to potrebno, svoje projekte dopune. To mogu da učine do navedenog roka na isti način na koji su poslali prijavu.

Pravo da učestvuju na konkursu imaju individualni poljoprivredni proizvođači sa registrovanim poljoprivrednim gazdinstvom, a projekti moraju biti u skladu sa svim načelima sertifikovane organske proizvodnje i prerade hrane. Ovaj Konkus se organzije treću godinu za redom, a projekat mora da sadrži kratak opis projekta, razlog za započinjanje projekta, detaljan opis aktivnosti na razvoju projekta, troškove realizacije, očekivane rezultate i vremenski okvir realizacije i podatke o registrovanom poljoprivrednom gazdinstvu.

Autora najboljeg projekta izabraće stručni žiri a nagrada je milion dinara.

Takođe, ovaj projekat podržala su stručna udruženja i organizacije koje se bave organskom proizvodnjom i organizacijom proizvođača - Serbia Organica i Centar za organsku proizvodnju Selenča.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
nlb banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana