Tekst objavljen: 06.08.2020 9:55        


Posla ima, a mi tražimo nekog ko može i hoće da radi

Kamatica savetnik traži pojačanje!

Kamatica širi svoje poslovanje, a naša aplikacija koja je za kratko vreme postala poznata na domaćem tržištu kredita je Kamatica savetnik. Ukoliko redovno posećujete naš portal, sigurno već znate o čemu se radi, a ako vam je kojim slučajem promaklo, na ovom linku možete saznati sve o prvom virtuelnom kreditnom savetniku u Srbiji.

Pošto svakim danom dobijamo sve veći broj upita od strane naših sugrađana kojima je potreban kredit, odlučili smo da pronađemo pojačanje na mestu savetnika, jer ne volimo da naši korisnici čekaju.

Prvo što nam je važno jeste da naš novi kolega bude strpljiv i sa izraženom željom da pomogne svakom našem sugrađaninu koji nam se javi za savet pri izboru kredita. Poželjno je da budući član našeg tima ima radnog iskustva u banci, na poziciji Account manager-a i da poznaje bankarsko poslovanje. Prednost će imati oni sa izraženo dobrim komunikacionim veštinama i analitičkim sposobnostima, koje treba da iskoriste u pristupu svakom klijentu kako bi razumeli sve njegove kreditne potrebe.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Posao u našem timu bi podrazumevao rad od kuće, uz kancelarijski sastanak jednom sedmično, na kome bi naš savetnik sa tim liderom imao presek prethodne radne nedelje.

Ukoliko sebe vidite na ovom mestu, pošaljite nam svoj CV na office@kamatica.com, a u polje subject stavite Kamatica savetnik. One sa najboljim CV-ijevima ćemo pozvati da se i lično upoznamo.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
account manager kamatica savetnik kamatica krediti keš krediti krediti za refinansiranje posao zaposlenje bankarski sektor

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana