Tekst objavljen: 11.08.2014 15:53        


Eurobank ponudila je svojim klijentima povoljnost odloženog plaćanje usluga, odnosno kupovine robe pomoću čekova. Banka saopštava da time spada u nekoliko banaka na tržištu koje su omogućile svojim klijentima koji imaju otvoren tekući račun u ovoj banci, da robu i usluge od sada plaćaju čekovima na rate.

Eurobank klijentima nudi kupovinu robe pomoću čekova

- Svi se suočavamo sa smanjenom kupovnom moći stanovništva, ne samo kod nas, već u svetu. Stoga je mogućnost beskamatne kupovine robe i usluga na odloženo, pomoću čekova, povoljnost koju koristi sve veći broj naših građana. Iskustva pokazuje da stari dobri čekovi i dalje opstaju kao platno sredstvo, jer pored odsustva kamate i ekonomičnijeg raspoređivanja novca, nude i prostor za uštedu. Od sada će tu mogućnost imati i klijenti Eurobank - istakla je Aleksandra Bursać, direktorka Poslovne mreže, Eurobank.

Danas je sve veći broj mogućnosti za odloženo plaćanje čekovima. Mnoge trgovine nude svoju robu na čekove i do šest meseci, a pojedine turističke agencije svoje aranžmane prodaju i na 12 čekova.

Svi zainteresovani građani mogu se javiti u bilo kojoj od 95 ekspozitura Eurobank širom Srbije, odnosno saznati dodatne informacije o mogućnosti korišćenja čekova putem besplatnog korisničkog servisa EuroPHONE 0800 1111 44 kao i na web sajtu www.eurobank.rs.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Eurobank

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana