Zvanični kurs Evra za dan 21.10.20. :: 117.5802 rsd
Tekst objavljen: 29.05.2014 12:50        


Dunav osiguranje doniraće 27 miliona dinara pomoći u robi i novcu kako bi pomoglo ugroženom narodu u poplavljenim područjima Srbije. Odlukom organa upravljanja, na račun Vlade Republike Srbije već je uplaćeno je pet miliona dinara, a u narednim danima predviđeno je i da se donira roba vredna petnaest miliona dinara.

Dunav osiguranje za ugrožene donira 27 miliona dinara

Sindikat „Dunav osiguranja" pokrenuo je akciju koju su podržali organi upravljanja Kompanije - da zaposleni iz ličnih primanja opredele donaciju. To će, procenjuje se, ukupno izneti više od sedam miliona dinara, saopštilo je Dunav osiguranje.

Kompanija je navela da intenzivno preduzima različite mere i sprovodi aktivnosti kako bi pomogla ugroženom narodu u poplavljenim područjima Srbije. Građanima širom zemlje čiji su životi, zdravlje i imovina ugroženi bujicama aktivno pomažu zaposleni u filijalama, poslovnicama, svim organizacionim jedinicama i društvima u sastavu „Dunav osiguranja". Na nivou cele kompanije u toku je akcija u kojoj je već akumulirana znatna suma novca namenjena stanovništvu u krajevima postradalim od vodene stihije.

Izvršni odbor Društva za reosiguranje „Dunav re", koje posluje u sistemu Kompanije, doneo je odluku da odobri novčanu pomoć u iznosu od milion dinara za sanaciju posledica katastrofalnih poplava u pogođenim područjima naše zemlje. Sredstva koja je Društvo odobrilo već su uplaćena na namenski račun Vlade Republike Srbije. Izvršni odbor je zaposlenima u Društvu predložio i da daju saglasnost da se od njihovih zarada za maj 2014. godine izdvoji jedna dnevnica koja bi bila iskorišćena za pomoć stanovništvu postradalom od te velike prirodne nepogode.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
poplave Dunav osiguranje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana