Tekst objavljen: 11.06.2014 15:57        


Crédit Agricole banka Srbija je povodom zajedničkog projekta „Bankarski službenik“, u okviru Radne grupe za korporativnu društvenu odgovornost u bankarstvu i finansijama Globalnog dogovora UN u Srbiji, održala pet serija predavanja i obuhvatila više od 100 učenika ekonomskih škola u Beogradu, Subotici, Čačku i Užicu na temu kreditiranja stanovništva.

"Bankarski službenik" u ekonomskim školama u Srbiji

Crédit Agricole banka Srbija je realizovala predavanja učenicima Prve ekonomske škole i Pravno poslovne škole u Beogradu, Ekonomske škole “Bosa Milićević” u Subotici, Ekonomske škole u Čačku i Ekonomske škole u Užicu.

Serija predavanja banaka učesnica projekta ima za cilj da učenicima približi teme kreditiranja stanovništva, bankarske ugovore, hartije od vrednosti i niz drugih stručnih tema, vodeći računa da se predavanja obogate i primerima iz prakse.

U projektu saradnje sa sedam srednjih ekonomskih škola, iz šest gradova u Srbiji u kojima postoji obrazovni profil „Bankarski službenik“, banke članice Radne grupe uključene su u projekat na različite načine. Saradnja sa školama je ozvaničena potpisivanjem Protokola o saradnji između Zajednice ekonomskih, pravno-birotehničkih, trgovinskih i ugostiteljsko-turističkih škola Republike Srbije i Globalnog dogovora u Srbiji.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
credit agricole

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana