Tekst objavljen: 25.07.2014 13:28        


AIK Banka je pripremila specijalnu ponudu gotovinskih kredita koja važi do kraja septembra, a koji se mogu koristiti za različite namene, uključujući i mogućnost refinansiranja postojećih obaveza uz dodatni keš.

AIK Banka: najpovoljniji gotovinski krediti

Sa fiksnom kamatnom stopom od 7,5 odsto i rokom otplate do deset godina, AIK Banka klijentima nudi trenutno najpovoljnije gotovinske kredite indeksirane u evrima, kao i dinarske keš kredite sa fiksnom kamatnom stopom od 12 odsto na 12 mesečnih rata, sa mogućnošću korišćenja grejs perioda od tri meseca.

Troškovi obrade kredita su minimalni, a klijentima je na raspolaganju i mogućnost ranijeg zatvaranja kreditnih obaveza bez naknade.

AIK Banka omogućava klijentima da tokom promotivnog perioda po posebno povoljnim uslovima obezbede sredstva za refinansiranje postojećih kredita, zatvore minus na kreditnim karticama i dobiju dodatan keš u periodu kada im je najpotrebniji.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    Stevan 14.02.2017 13:07

    Zeleo bi da refinansiram kredit pa me interesuju kolika bi bila rata i na kiji period i kolike su kamate i koliko kosta obrada kredita . imam dva kredita jedan ostatak duga 469000 i drugi ostatak duga 337000 dinara ikreditnu karticu od20000 i dozvoljeni minus od 36000 dinara krediti su u socijete general banci

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
aik banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana