Tekst objavljen: 12.06.2013 11:20        


Jesenja kolekcija švedskog modnog brenda prikazana je u Beogradu i zvanično je potvrđena informacija da će krajem avgusta H&M radnja biti otvorena u Srbiji i to u novobeogradskom šoping centru Delta city. Tačan datum diktiraće i sređivanje samog objekta koji će biti u prizemlju i na prvom spratu.

H&M od avgusta u Beogradu, cene kao u celom svetu

Cene kao i kolekcije biće iste kao i u oko 200 butika širom sveta, tvrde u H&M i ne žele da govore o ostalim radnjama koje bi u narednom periodu trebalo da budu otvorene u Srbiji.

Kada je u pitanju konkretno jesenja kolekcija, koja bi trebalo ba u buticima bude izložena 5. septembra, ona spaja muške krojeve sa glamurom.

Ključni odevni predmeti za dame su: frak, haljina sa šljokicama, kratak svečani sako, kožna jakna, kožne pantalone, boemski sako sa izvezenim motivima, pantalone od žerseja, džemper krupnog pletiva i ukrašena naramenica.

Materijali koji su zastupljeni su vuna, pamuk, somot, žersej, sintetičko krzno, koža i svila, dok dizajnerski tim H&M kao ključne modne dodatke ističe: prstenje, minđušice, bajkerske čizme, ravne cipele, kaiševe sa resama, torbe u vintaž stilu, kačkete od somota sa kožnim vizirom…

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    HMmmmm 12.06.2013 11:43

    Cene kao u celom svetu ili kao u regionu, posto je rumunski HM jeftiniji od madjarskog i grckog...

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
H&M moda garderoba kupovina odeća prodavnice

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana